Καλημέρα στην παρέα του Bet-on-arme! Η δεύτερη μέρα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να επιβεβαιώθηκε το συνδυαστικό στη Μαδρίτη, ωστόσο το ματς στο Παρίσι πήρε ξέφρενο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να χαθεί το Under 3,5. Στοχεύουμε σε άμεση επιστροφή στις επιτυχίες με σκοπό να αυξήσουμε το συν στην αρχική κάβα.
Απόψε η σκυτάλη περνάει σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, με τα πρώτα ματς των «8» και διπλή ελληνική εκπροσώπηση. Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δει σημαντική βελτίωση με τον Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι. Πάντως, αμυντικά δεν είναι σταθεροί, με τη Φενέρ να διαθέτει δυναμική στη γραμμή κρούσης. Πιθανό να σκοράρουν αμφότερες.
Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, μπορεί να σταθεί απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, που δεν τρομάζει, όμως εδώ θα προτιμήσουμε να μην ποντάρουμε κάτι. Από το υπόλοιπο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έχουμε κυκλώσει το G/G στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Αταλάντα. Οι «ρεντς» αντλούν μεγάλη δύναμη στο «Άνφιλντ», εκεί όπου παραμένουν αήττητοι τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, αμυντικά δεν είναι άτρωτοι και η υπολογίσιμη Αταλάντα μπορεί τουλάχιστον να βρει δίχτυα.