προγνωστικά mundial 2018

Τουρκία – Ισλανδία : κρίνεται η πρωτιά στον όμιλο

Τελευταίες 2 αγωνιστικές για τα προκριματικά του Μουντιάλ και σε πολλούς ομίλους έχουμε ντέρμπι που θα κρίνουν πρώτες και δεύτερες θέσεις

Στον 9ο όμιλο γίνεται ένα πραγματικός χαμός καθώς έχουμε 4 ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις την 1η θέση. Δυο από αυτές τις ομάδες είναι η Τουρκία και Ισλανδία.

Ο νικητής του συγκεκριμένου παιχνιδιού ίσως να είναι και αυτός που θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο καθώς την τελευταία αγωνιστική Τουρκία και Ισλανδία δίνουν σχετικά εύκολα παιχνίδια ( Ισλανδία – Κοσόβο και Φινλανδία – Τουρκία).

Τα δυο αρχικά φαβορί του ομίλου (Κροατία και Ουκρανία) την τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους και νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλληλοεξοντωθουν. 

Πιστεύω πως οι Τούρκοι λόγω ψυχολογίας και έδρας βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη. Η απόδοση σε τιμές διπλασιασμού αξίζει να παιχθεί. 1 – 1,97

 

Το επόμενο σημείο που έχω επιλέξει είναι το over 2,5 στον αγώνα Αυστρία και Σερβία. Οι γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση του 4ου ομίλου και δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον από μέρους τους, αν και οι αγώνες των εθνικών ομάδων πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον άσχετα αν δεν είναι βαθμολογικό.

 Η Σερβία βρίσκεται στην 1η θέση και λογικά θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Αν σήμερα δεν κερδίσει η Ουαλία, τότε οι Σέρβοι θα πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκριση, ανεξάρτητα τι αποτέλεσμα θα φέρουν.

Αυστρία και Σερβία σε όλη την διάρκεια του τουρνουά έπαιξαν με επιθετική φιλοσοφία και από την στιγμή που δεν υπάρχουν λόγοι σκοπιμοτήτων, πιστεύω ότι και σήμερα θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ.

Βέβαια οι στοιχηματικές εταιρείες πιστεύουν το εντελώς αντίθετο για αυτό και έχουν εκτινάξει την απόδοση του Over 2,5 στο υπερβολικό 2,15

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
MOY Τουρκία – Ισλανδία 1 1,97 sportingbet
MOY Αυστρία – Σερβία Over 2,5 2,15 stoiximan
 

Ergolavos

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης