Τριάδα Over Σάββατο 8/12

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Στοιχήματος

Με μια τριάδα Over θα πάμε σήμερα, μιας και στα περισσότερα πρωταθλήματα υπάρχουν πολύ μικρές αποδόσεις τόσο στα σημεία όσο και στα στοιχήματα για γκολ.

Στο Ρεν – Ντιζόν έχουμε τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς προέρχονται από το διπλό μέσα στη Λυών και θέλουν απόψε να επικρατήσουν και της Ντιζόν προκειμένου να ανέβουν λίγο βαθμολογικά. Βέβαια εντός έδρας δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι και προτιμότερο είναι να ποντάρουμε στο Over, αφού και η Ντιζόν είναι ομάδα που παίζει ελεύθερα χωρίς πολλές σκοπιμότητες.

Στο Σιντ Τρούιντεν – Σταντάρ Λιέγης έχουμε δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, με τους γηπεδούχους όμως να διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας με 4 σερί νίκες και φυσικά στοχεύουν σε μία ακόμη απόψε. Η Σταντάρ βέβαια έχει αρκετά ποιοτική ομάδα οπότε και σε αυτόν τον αγώνα είναι προτιμότερο να πάμε με το Over, μιας και δεν είναι εύκολο να εμπιστευτούμε κάποια από τις δύο ομάδες στη νίκη.

Στο Χάμιλτον – Χιμπέρνιαν έχουμε δύο ομάδες με αρκετά υψηλά ποσοστά Over στους αγώνες τους, παρόλο που η Χάμιλτον περισσότερο δέχεται γκολ και λιγότερο πετυχαίνει. Αναμένεται μια ανοιχτή αναμέτρηση, οπότε και εδώ το Over αποτελεί την πρώτη επιλογή μιας και το θεωρητικό φαβορί η Χιμπέρνιαν δεν είναι ομάδα που κάνει τόσο εύκολα εκτός έδρας νίκες.

ΤΡΙΑΔΑ 08-12-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΡΕΝ – ΝΤΙΖΟΝOVER1,702-0
ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.OVER1,731-1
ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝOVER1,930-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ5,67stoiximan

Harrinio