πτώση αποδόσεων

Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια για την Τετάρτη 27-09

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν μέχρι Τατάρτη 27/09/2017 15:00.

Ο αγώνας με τον μεγαλύτερο τζίρο για σήμερα είναι το Γιουβέντους – Ολυμπιακός. Ο άσος έχει πάρει πάνω του τεράστια ποσά και αυτό έχει αναγκάσει τους μπουκ να ανεβάσουν την απόδοση του διπλού σε επίπεδα που σπάνια βλέπεις στο Champions League

To Παρί Σ.Ζ – Μπάγερν είναι το παιχνίδι που βρίσκεται δεύτερο στην σειρά των τζίρων των στοιχημάτων για την σημερινή ημέρα. Τα περισσότερα χρήματα έχουν παιχθεί στον άσο για αυτό και έχει αρχίσει να έχει κάποιες πιέσεις προς τα κάτω, αλλά υπάρχουν και αρκετά πονταρίσματα τόσο στην ισοπαλία όσο και στο διπλό.

Το τρίτο παιχνίδι με τους μεγαλύτερους τζίρους είναι το ΤΣΣΚΑ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεν. Τα περισσότερα πονταρίσματα είναι για το διπλό αυτού του αγώνα, αν και υπάρχουν τις τελευταίες ώρες κάποια δυνατά χτυπήματα στην ισοπαλία.

 

 Πτώση Αποδόσεων

Πτώση έχουμε στο διπλό του αγώνα Άντερλεχτ – Σέλτικ. Το διπλό ξεκίνησε από το 3,50 και πλέον βρίσκεται στο 2,85

Πτώση έχουμε και στο διπλό του αγώνα Γκαραμπάκ – Ρόμα – . Το διπλό ξεκίνησε από το 1,50 και πλέον βρίσκεται στο 1,36

Πτώση έχουμε στο διπλό του αγώνα Γκιμαράες Β’ – Μαδείρα για την 2η κατηγορία της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησε από το 3,10 και πλέον βρίσκεται στο 2,30

 

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)