Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια της Κυριακής 03/12/2017

Μεταβολές Αποδόσεων Τζίροι Στοιχημάτων
πτώση αποδόσεων

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν στα παιχνίδια της Κυριακής 03/12/2017 14:00.

Το Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χάμ είναι το παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους τζίρους της ημέρας. Σχεδόν όλα τα στοιχήματα έχουν πέσει πάνω στον χαμηλό άσο της Σίτι. Δυνατά πονταρίσματα έχουμε και στο over 2,5.

Στο Ίντερ – Κιέβο επίσης ο άσος έχει πάρει τεράστια ποσά πάνω του παρόλο που η απόδοση δεν ξεπερνάει το 1,45.  Ανάμεσα στο under και στο over υπάρχει μια σχετική ισοροπία που δείχνει πως οι παίκτες αμφιταλαντεύονται στην πρόβλεψη των γκολ.

Το Χέταφε – Βαλένθια είναι το τρίτο μεγαλύτερο παιχνίδι των στοιχηματικών τζίρων της ημέρας. Πολλά χρήματα έχουν παιχθεί στο διπλό, αλλά σήμερα από το πρωί έχουμε και αρκετά πονταρίσματα στον άσο. Υπάρχει μια σαφή προτίμηση προς το under σε αυτό το παιχνίδι το οποίο έχει και πολύ καλή απόδοση.

 

 Πτώση Αποδόσεων

Μεγάλη πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Ισμαίλι – Πετροτζέτ για το Αιγυπτιακό πρωτάθλημα . Ο άσος ξεκίνησε από το 2,10 και πλέον βρίσκεται στο 1,65

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Καραϊσκάκης – Αναγέννηση Καρδίτσας αγώνας για την Β’ Εθνική στην Ελλάδα . Ο άσος ξεκίνησε από το 2,30 και πλέον βρίσκεται στο 2,10

Πτώση έχουμε στο διπλό του αγώνα Παναχαΐκή – Δράμα αγώνας για την Β’ Εθνική στην Ελλάδα . Το διπλό ξεκίνησε από το 3,10 και πλέον βρίσκεται στο 2,55

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)