Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια της Κυριακής 13-08

Μεταβολές Αποδόσεων Τζίροι Στοιχημάτων
πτώση αποδόσεων

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν μέχρι Κυριακή 11:00.

Τον μεγαλύτερο στοιχηματικό τζίρο για σήμερα μέχρι στιγμής τον έχουμε στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γ – Γουέστ Χάμ. Τα περισσότερα χρήματα έχουν παιχθεί στον άσο παρόλο που είναι σε μικρή απόδοση. Ανάμεσα στο under και στο over υπάρχει μια ισορροπία αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει ξεκάθαρη προτίμηση στο over 2,5.

Το Νιούκαστλ – Τότεναμ είναι το δεύτερο παιχνίδι με τον μεγαλύτερο στοιχηματικό τζίρο. Οι παίκτες δείχνουν να εμπιστεύονται περισσότερο την Τότεναμ και έτσι το διπλό έχει πάρει την μερίδα του λέοντος, όπως και το over 2,5.

Το Κλάσικο στην Ισπανία για το Super Cup (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ) είναι το 3ο κατά σειρά παιχνίδι σε στοιχηματικούς τζίρους. Λόγω έδρας η Μπαρτσελόνα έχει πάρει περισσότερα στοιχήματα, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει φορτωθεί αρκετά και το διπλό της ΡεάλΤο over 2,5 είναι ξεκάθαρα πολύ πιο μπροστά στην προτίμηση των παικτών από το under 2,5

 

 

 Πτώση Αποδόσεων

Στο Νόριτς – Σάντερλαντ τις τελευταίες ώρες πέφτουν πολύ μεγάλα στοιχήματα στο over 2,5 με αποτέλεσμα το σημείο από το 2,00 να έχει πέσει στο 1,90.

Πτώση παρουσιάζει και το διπλό στο παιχνίδι Στρασβούργο – Λίλ. Μετά την πρώτη αγωνιστική και την εικόνα που έδειξε η Λίλ, οι παίκτες την εμπιστεύονται και θεωρούν πως θα συνεχίσει και σήμερα με νίκη. Το διπλό ξεκίνησε στο 2,20 και πλέον βρίσκεται στο 2,00

Πτώση έχουμε και στο over 2,5 του Νιούκαστλ – Τότεναμ. Το σημείο αυτό άνοιξε στο 1,95 και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 1,85.

 

 

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)