Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια της Πέμπτης 23/11/2017

Μεταβολές Αποδόσεων Τζίροι Στοιχημάτων
πτώση αποδόσεων

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν στα παιχνίδια της Πέμπτης 23/11/2017 18:50.

Το Κολωνία – Άρσεναλ είναι το παιχνίδι με τους μεγαλύτερους τζίρους της ημέρας. Λόγω ότι η Κολωνία είναι βαθμολογικά αδιάφορη, τα περισσότερα στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί στο διπλό και στο over 2,5.

Στο Λάτσιο – Φίτεσε ο άσος έχει πάρει τεράστια ποσά πάνω του και αν δεν επιβεβαιωθεί οι μπουκ θα ”τρίβουν τα χέρια τους” από ικανοποίηση.

Το Ζενίτ – Βαρντάρ είναι το τρίτο μεγαλύτερο παιχνίδι των στοιχηματικών τζίρων της ημέρας. Η μεγάλη διαφορά των δυο ομάδων έχει οδηγήσει σχεδόν όλους τους παίκτες να επιλέξουν τον άσο, παρόλο που είναι ίσως και ο πιο χαμηλός στο κουπόνι. Αρκετά χρήματα έχουν παιχθεί και στο over 2,5.

 

 Πτώση Αποδόσεων

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Μίλαν – Αούστρια Β για τους ομίλους του Europa League. Ο άσος ξεκίνησε από το 1,30 και πλέον βρίσκεται στο 1,20

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Πλζεν – Στεάουα για τους ομίλους του Europa League. Ο άσος ξεκίνησε από το 1,75 και πλέον βρίσκεται στο 1,50

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Λοκομοτίβ – Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Europa League. Ο άσος ξεκίνησε από το 2,00 και πλέον βρίσκεται στο 1,82

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)