πτώση αποδόσεων

Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια της Τετάρτης 23-08

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν μέχρι Πέμπτη 23/08/2017 19:00.

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Χοφενχάιμ είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους στοιχηματικούς τζίρους σήμερα.  Ο άσος και το over 2,5 είναι τα δυο σημεία που έχουμε πάρει πάνω τους τα περισσότερα χρήματα.

Στο Κοπεγχάγη – Καραμπάκ, οι περισσότεροι παίκτες ποντάρουν πάνω στην νίκη των Δανών. Ανάμεσα στο under και στο over 2,5 τα περισσότερα χρήματα έχουν παιχθεί στο under. Οι παίκτες με τα πονταρίσματα τους σε αυτό το ζευγάρι προεξοφλούν μια νίκη της Κοπεγχάγης με σκορ 1-0 ή 2-0.

Το τρίτο παιχνίδι με τους μεγαλύτερους τζίρους είναι το ΤΣΣΚΑ – Γιουνγκ Μπόις. Παρόλο που οι Ρώσοι δεν χρειάζονται την νίκη για την πρόκριση, οι παίκτες του στοιχήματος πιστεύουν πως η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει σχετικά εύκολα τους Ελβετούς.

 

 Πτώση Αποδόσεων

Πτώση έχουμε στο παιχνίδι της Σλάβιας Πράγας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο άσος ξεκίνησε από το 1,65 και πλέον βρίσκεται στο 1,56

Πτώση έχουμε και στον άσο του αγώνα ΤΣΣΚΑ – Γιουνγκ Μπόις. Ο άσος ξεκίνησε από το 1,80 και πλέον βρίσκεται στο 1,65

Μικρή πτώση έχουμε στο διπλό του αγώνα Στεάουα – Σπόρτινγκ. Το συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησε από το 2,00 και πλέον βρίσκεται στο 1,90

 

 

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)