Τζίροι και μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια του Σαββάτου 02/12/2017

Μεταβολές Αποδόσεων Τζίροι Στοιχημάτων
πτώση αποδόσεων

ΤΖΙΡΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πληροφορίες που βλέπεται σε αυτό το άρθρο αφορούν τις τελευταίες κινήσεις στην στοιχηματική αγορά όπως αυτές ίσχυαν στα παιχνίδια του Σαββάτου 02/12/2017 15:00.

Το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεν είναι το παιχνίδι με τους μεγαλύτερους τζίρους της ημέρας. Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν σαν οριακό φαβορί την Άρσεναλ λόγω έδρας, αλλά οι παίκτες φαίνεται ότι ποντάρουν και τα 3 σημεία του αγώνα. Ανάμεσα στο under και over υπάρχει μια ελαφριά προτίμηση στο over.

Στο Έβερτον – Χάντερσφιλντ ο άσος έχει πάρει τεράστια ποσά πάνω του και λογικά αυτό έχει να κάνει με το ότι η Έβερτον έχει νέο προπονητή. Οι παίκτες θεωρούν ότι η Έβερτον θα κερδίσει σχετικά έυκολα αυτό το παιχνίδι και θα επιβεβαιωθεί ο πολύ καλός άσος. Ανάμεσα στο under και στο over υπάρχει σαφή προτίμηση στο under.

Το Μπάγερν – Αννόβερο είναι το τρίτο μεγαλύτερο παιχνίδι των στοιχηματικών τζίρων της ημέρας. Εννοείτε ότι όλα τα στοιχήματα παίζονται στον άσο της Μπάγερν, οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα από αυτά που οι μπουκ θέλουν να σπάσει. Πολλά χρήματα βλέπουμε να έχουν παιχθεί και στο over 2,5

 

 Πτώση Αποδόσεων

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Βέντερ Βρέμης – Στουτγάρδη . Ο άσος ξεκίνησε από το 2,40 και πλέον βρίσκεται στο 2,10

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Σλόβαν Λίμπερετς – Σίγμα Όλομουτς . Ο άσος ξεκίνησε από το 2,20 και πλέον βρίσκεται στο 1,95

Πτώση έχουμε στον άσο του αγώνα Ρός Κάουντι – Νταντί . Ο άσος ξεκίνησε από το 2,30 και πλέον βρίσκεται στο 2,10

Για να δείτε τζίρους από περισσότερους αγώνες πατήστε εδώ

Τόσο από τις πτώσεις των αποδόσεων, όσο και από τους τζίρους μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε λίγο πιο κοντά στο ταμείο. Το public bet ( Τα στοιχήματα που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος) καλό είναι να λειτουργούν ως αποτρεπτικά στοιχεία στις επιλογές μας καθώς τις περισσότερες φορές βγαίνει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που παίζουν οι πολλοί.  Καλή επιτυχία σε όλους!

* Η προσφορά 0% γκανιότα αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά τελικό αποτέλεσμα (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)