Ξεκινάει ο διαγωνισμός tipster (score predictor)

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

Ξεκινάει σήμερα η διοργάνωση του Champions League και μαζί και ο διαγωνισμός προβλέψεων του bet-on-arme.com. Μπορείτε από σήμερα να μπείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας όσοι έχετε και να δώσετε τις προβλέψεις σας. Όσοι δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να κάνετε εγγραφή πρώτα. Αναμένεται ακόμη μία συναρπαστική σεζόν με σασπένς και συνεχείς εναλλαγές της ψυχολογίας.

Και επειδή πολλοί από εσάς μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη, και ο διαγωνισμός από φέτος θα γίνεται με συμμετοχή μία Paysafe των 10 ευρώ. Φυσικά όλο το ποσό των συμμετοχών θα μοιράζεται σε έπαθλα στους νικητές. Σκοπός της συμμετοχής δεν είναι το κέρδος αλλά να παίζουν στο διαγωνισμό όσοι πραγματικά το θέλουν και φυσικά οι νικητές να μοιράζονται μεγαλύτερα έπαθλα.

Πάντως τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν δωρεάν, ώστε οι καινούριοι παίχτες να γνωρίσουν το παιχνίδι και οι παλιοί να δοκιμάσουν εκ νέου τη στρατηγική τους. Οπότε μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου θα μπορούν όλοι να δίνουν ελεύθερα τα προγνωστικά τους, από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν να παίζουν στο διαγωνισμό και φυσικά να διεκδικήσουν και το έπαθλα, μόνο οι παίχτες που θα μας στείλουν μέσω email τον κωδικό μιας έγκυρης κάρτας Paysafe αξίας 10 ευρώ.

Στις 11 Οκτωβρίου ξεκινάει επίσης και η διοργάνωση της Euroleague και μέχρι τις τις 23 Οκτωβρίου θα έχουν διεξαχθεί ήδη 3 αγωνιστικές. Συνεπώς όλοι οι παίχτες θα μπορούν να δώσουν ελεύθερα προγνωστικά και για τις 3 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Στη συνέχεια όπως και για το Champions League θα συνεχίσουν μόνο οι παίχτες που θα πληρώσουν για τη συμμετοχή τους.

Με μία Paysafe των 10 ευρώ συμμετέχει κάποιος και στους δύο διαγωνισμούς του bet-on-arme.com (Champions League και Euroleague). Εμείς από την πλευρά μας, όπως και πέρυσι, θα έχουμε δώρα εκπλήξεις καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με νικητές αγωνιστικής και φυσικά θα πριμοδοτήσουμε και τα τελικά έπαθλα.

Θα υπάρξουν δύο περίοδοι που θα μοιραστούν έπαθλα


Για το Champions League

  1. Μετά την ολοκλήρωση της Φάσης των Ομίλων (12 Δεκεμβρίου)

  2. Μετά το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (1 Ιουνίου)


Για τη Euroleague

  1. Μετά την ολοκλήρωση του 1ου Γύρου του Ομίλου (28 Δεκεμβρίου)

  2. Μετά το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (19 Μαΐου)


Οι κανόνες του παιχνιδιού και ο τρόπος βαθμολόγησης είναι αρκετά απλοί και μπορείτε να ενημερωθείτε στη σχετική σελίδα του διαγωνισμού. Αν είστε παλιός παίκτης ισχύει ο λογαριασμός σας κανονικά, αν είσαστε νέος θα πρέπει να κάνετε εγγραφή πατώντας την φόρμα που υπάρχει στο πάνω δεξιό μέρος του διαγωνισμού. 

Μείνετε στο bet-on-arme.com και απολαύστε μια συναρπαστική σεζόν!!

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!

Team bet-on-arme.com