Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κόσοβο-Ελλάδα Προγνωστικά 06-09-2020

Δημοσιεύθηκε:
6 Σεπτεμβρίου 2020
Κατηγορία:

Κόσοβο – Ελλάδα Προγνωστικά με bet365

Στοίχημα Nations League βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Μπορεί να είναι νέα σαν ομάδα το Κόσοβο, διαθέτει όμως πολύ καλούς και δυνατούς παίκτες. Αν βέβαια τεθεί θέμα σύγκρισης με την Ελλάδα, θα έλεγα ότι δεν έχει την ποιότητα αλλά και την πείρα που έχει η Εθνική μας.

Περίμενα να δω το προηγούμενο παιχνίδι με την Σλοβενία με αγωνία, για να δω αν η ανανέωση που έχει ξεκινήσει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ και η σοβαρότητα που της έχει εμπνεύσει θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, τον παιχνίδι στην Σλοβενία θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αλλά ακόμα και με την ισοπαλία η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή.

Πολλοί έχουν παράπονα για το πρόσωπα που χρησιμοποιεί ο προπονητής, εγώ θα έλεγα ότι απλά ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του και να τον κρίνουμε στο τέλος. Το διπλό πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε σήμερα για αυτό και θα το ποντάρω. 

Εκτίμηση : 2 με 2.25 απόδοση στην Bwin

Δείτε στατιστικά για όλα τα σημερινά ματς στην κατηγορία  Παιχνίδια Ημέρας

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.