Προγνωστικά Σήμερα

Εδώ στο Bet-on-arme είμαστε πρώτα από όλα οι ίδιοι παίκτες. Βασική μας αρχή είναι λοιπόν να πηγαίνουμε με βάση τα «θέλω» των παικτών. Επειδή και οι ίδιοι γνωρίζουμε τις «ανάγκες» που έχουν όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, δημιουργήσαμε τη σελίδα αυτή. Μια ξεχωριστή κατηγορία δηλαδή για «προγνωστικά στοιχήματος σήμερα». Εδώ θα βρίσκετε καθημερινά τα πονταρίσματα που έχουμε ξεχωρίσει από το κουπόνι κάθε ημέρας. Μιλάμε ασφαλώς για το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τις επιλογές σε σημεία. Στο κλασικό 1Χ2 δηλαδή, το οποίο εξάλλου είναι και το πιο «παραδοσιακό» και αγαπημένο bet όλων μας.

Open Bets

Date Game Pick Odds Bookie Stake Score +/-
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχήματα

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα: Γιατί να μας ακολουθήσετε στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα; Η απάντηση είναι πως τα στοιχήματα που φτάνουν στα μάτια σας, είναι αποτέλεσμα αναλυτικής έρευνας και σκαναρίσματος της αγοράς. Πριν φτάσουμε στο σημείο να σας προτείνουμε ένα bet, το έχουμε περάσει από... κόσκινο και οι προτάσεις μας μόνο τυχαία δεν προκύπτουν.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα κρύβουν από πίσω τους μια συγκεκριμένη μεθολογία επιλογής. Δεν πάμε στα τυφλά. Επεξεργαζόμαστε όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο κουπόνι της ημέρας και καταλήγουμε σε αυτά που θεωρούμε πως υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε. Ασφαλώς για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πληρούν κάποια κριτήρια.

Ασφαλώς, για να προκύψει το σημείο της ημέρας μέσα από έναν τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών, υπάρχουν κάποια κριτήρια, τα οποία καταγράφουμε και ακολουθούμε κατά γράμμα. Με πιο απλά λόγια, «σκιαγραφούμε» όλα τα ματς του κουπονιού και καταλήγουμε στο bet της ημέρας, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον τρόπο διαλογής που ακολουθούμε ποτέ.

Το πρώτο που κάνουμε, είναι να τσεκάρουμε τις αποδόσεις. Βλέπουμε τι παίζει στις στοιχηματικές και κρατάμε αυτές που αξίζουν. Από εκεί και πέρα ξεκινάει το... ρεπορτάζ. Διαβάζουμε τα νέα των ομάδων και εξετάζουμε το κίνητρο των ομάδων και τη βαθμολογική ανάγκη που υπάρχει. Παράλληλα, ελέγχουμε την προϊστορία. Οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα, μπορούν ωστόσο να μας οδηγήσουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να κατασταλάξουμε. Όλα παίζουν το ρόλο τους και για αυτό απαιτούν μελέτη πριν αποφασίσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.