Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Συστήματα Στοίχημα

Δημοσιεύθηκε: 25 Απριλίου 24 05:35

Μια από τις παραδοσιακές κατηγορίες για τους παίκτες είναι τα σύστημα στοίχημα που αξίζει να προσέξεις. 

Στόχος όλων όσων συνηθίζουν να ποντάρουν σε κάποιο σύστημα είναι τα μεγάλα κέρδη. Εξάλλου, η δυνατότητα που σου προσφέρει αυτός ο τρόπος στοιχηματισμού, να έχεις έστω κάποιο μικρό κέρδος ή τουλάχιστον να μην χάσεις ολόκληρο το ποντάρισμα, σου επιτρέπει να «χτυπήσεις» υψηλές αποδόσεις

Bets
219
Open
1
Won
70
Lost
148
Push
0
Stakes
4651
+ / -
-392.55
Yield
-8.44%
Open Bets
Picks History

Στοίχημα Σύστημα: Γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις

Εφόσον βέβαια δεν είσαι παίκτης που αρέσκεται στο στοίχημα σύστημα, αλλά πάντα θα σε ενδιέφεραν οι μεγάλες αποδόσεις και τα υψηλά κέρδη. Για ποιο ή για ποιους λόγους αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το στοίχημα σύστημα; Εάν συνήθως ποντάρεις σε χαμηλές αποδόσεις, τότε σίγουρα δεν θα σου προσφέρουν κάτι διαφορετικό τα συστήματα στοίχημα. Τα τελευταία ενδείκνυται όταν έχεις ξεχωρίσεις τρία ακριβή σκορ ή δυο ημίχρονα/τελικά και δεν θέλεις να τα ρίξεις «καρφί». Είναι κρίμα να πιάσεις ένα ή δυο από αυτά και να μην πάρεις κάτι στο φινάλε. Παρακάτω όμως ακολουθούν τα τρία καλύτερα συστήματα για στοίχημα που αξίζει να δοκιμάζεις. 

Τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα

Η επιλογή για το κατάλληλο σύστημα στοίχημα έχει να κάνει τόσο με τις αγορές που θα συμπεριλάβεις, όπως και το ύψος των αποδόσεων. Για παράδειγμα, θα ήταν μεγάλο λάθος εάν δημιουργήσεις ένα σύστημα 3-4-5 και ψάξεις πέντε ακριβή σκορ! Για επιλογές με τόσο μεγάλο ρίσκο θα ήταν καλό να κινείσαι γύρω από το σύστημα 2-3. Σε αυτό το στοίχημα συστήματα μπορείς να ποντάρεις, δίχως να υπάρχει η «απαίτηση» για 100% ορθή πρόβλεψη. Ουσιαστικά. με δυο τουλάχιστον επιλογές αρκούν προκειμένου να έχεις κέρδος.

Ανάλογα με τις αποδόσεις που θα συμπεριλάβεις και εάν αυτές βρίσκονται γύρω από το όριο του διπλασιασμού, σε δυο σωστές προβλέψεις θα έχεις πάρει πίσω το κεφάλαιο που έχεις ποντάρει. 

Πιο αναλυτικά, τα τρία κορυφαία συστήματα που προκρίνονται από την συντακτική μας ομάδας είναι τα ακόλουθα:

▶ Σύστημα 2-3: Επιλέγεις τρία γεγονότα και ζητάς δυάδες και την τριάδα. Το σύστημα αυτό δημιουργεί 4 στήλες (3 δυάδες και μια τριάδα) και εφόσον το ποντάρισμα ανά στήλη είναι μισό ευρώ, έχει κόστος 2€. 

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται: ιδανικό για τρία ημίχρονα / τελικά ή ακριβή σκορ. Σε περίπτωση επαλήθευσης δυο επιλογών, το κέρδος θα είναι αρκετά σημαντικό.

▶ Σύστημα 3-4: Επιλέγεις τέσσερα γεγονότα και ζητάς τριάδες και την τετράδα. Το σύστημα αυτό δημιουργεί 5 στήλες (4 τριάδες & 1 τετράδα)και εφόσον το ποντάρισμα ανά στήλη είναι μισό ευρώ, έχει κόστος 4€.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται: ιδανικό για περιπτώσεις ισοπαλιών, ειδικά εάν αφορά πρωταθλήματα με συχνή επαλήθευση των «Χ» (για παράδειγμα, Β’ Γαλλίας).

▶ Σύστημα 3-4-5: Επιλέγεις πέντε γεγονότα και ζητάς τις τριάδες, τις τετράδες και την πεντάδα. Το σύστημα αυτό δημιουργεί 22 στήλες (10 τριάδες, 5 τετράδες και μια πεντάδα) και εφόσον το ποντάρισμα ανά στήλη είναι μισό ευρώ, έχει κόστος 11€.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται: Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για περιπτώσεις νικών ομάδων σε υψηλές αποδόσεις (3.00+), είτε να κυνηγήσεις τα καλοπληρωμένα Over 3,5 σε ανάλογες τιμές. 

Σε όλα τα ανωτέρω συστήματα επιβάλλεται να έχεις 2 ή 3 ορθές προβλέψεις (ανάλογα την περίπτωση), προκειμένου να έχεις κέρδος. Αναρωτιέσαι μήπως υπάρχει σύστημα που και με μια ορθή πρόβλεψη θα σου… επιστραφεί μέρος του αρχικού σου πονταρίσματος; Φυσικά υπάρχει κάτι σχετικό και αναφερόμαστε στο σύστημα 1-2-3. Το απόλυτο σύστημα για να συμπεριλάβεις στις επιλογές σου τρία σκοράκια ή ακόμη και ημίχρονα/τελικά ανατροπές. Με μόλις 7 στήλες (3 μονά, 3 δυάδες & μια τριάδα), το σύστημα 1-2-3 έχει συνολικό κόστος (με μισό ευρώ ανά στήλη) μόλις 3.5 ευρώ!

Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
9.6/10 (8 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.