Για λίγες ώρες στην Betsson!
  • ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
  • 5 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά Κόρνερ

Δημοσιεύθηκε: 25 Μαΐου 24 05:45

Τα κόρνερ αποτελούν μία από τις διαδεδομένες αγορές στοιχήματος στους καιρούς μας. Πολλοί προτιμούν το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος, καθώς προσφέρει πλήθος επιλογών, ενώ, ειδικά στο Live Betting, όποιος ασχολείται, γνωρίζει πως θα συναντήσει πληθώρα στοιχηματικών ευκαιρίων. Η ομάδα του Bet-on-arme ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία και καταλήγει στα πιο έγκυρα προγνωστικά κόρνερ.

Bets
312
Open
1
Won
157
Lost
151
Push
3
Stakes
3617
+ / -
74.2
Yield
2.05%
Open Bets
Picks History

Πως διαλέγουμε στοίχημα κόρνερ προγνωστικα

Οι δημοφιλέστερες αγορές κόρνερ είναι:

➡️Προγνωστικα στοιχηματος για κορνερ

Φυσικά, η πιο δημοφιλής αγορά, είναι το τελικό σύνολο χτυπημάτων από τις γωνίες του γηπέδου. Τα περισσότερα προγνωστικά κόρνερ αυτή αγορούν, πόσα δηλαδή θα κερδίσει η κάθε ομάδα (οι παράμετροι από τους οποίους επηρεάζονται τα προγνωστικά στοιχήματος κόρνερ, άρα και το τελικό σύνολο, αναλύονται στην επόμενη παράγραφο)

➡️Κόρνερ 1ο/2ο ημίχρονο

Εδώ  ανήκουν οι αγορές: Πόσα corner θα κερδίσει η κάθε ομάδα στο πρώτο/δεύτερο ημίχρονο του κάθε ματς, πόσα συνολικά κόρνερ θα εκτελεστούν στο 1ο/2ο μέρος.

➡️Κόρνερ κάθε ομάδας

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παραπάνω αγορά αναφέρεται στα συνολικά κόρνερ κάθε ομάδας,

➡️Νικητής Κόρνερ

Αγορά που αφορά την επιλογή της ομάδας που θα κερδίσει τα περισσότερα, συναντιέται και με χάντικαπ.

➡️Επόμενο κόρνερ στο ματς

Ποιος από τους δύο αντιπάλους θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ.

➡️Ασιατικό Χάντικαπ 

Μοιάζει με το ασιατικό χάντικαπ στις υπόλοιπες αγορές, π.χ. στο σύνολο κόρνερ, αν το Line που έχει θέσει ο book είναι 8, και παίξετε Over 8, στα 9 κερδίζετε, στα 8 παίρνετε πίσω το ποντάρισμα σας, στα 7 χάνετε.

Πως να διαλέξετε ποια προγνωστικά για κόρνερ θα ακολουθήσετε; Οι περισσότερες προβλέψεις που διαβάζετε στο σάιτ μας, στα προγνωστικά κόρνερ, έχουν γραφτεί πριν γίνει το ματς (γενικότερα, σχεδόν όλες οι προβλέψεις στο ίντερνετ). Τα κόρνερ συνδυάζονται άψογα, όπως αναφέραμε, με το ζωντανό στοίχημα, επομένως, το ιδεατό σενάριο, είναι να διαβάσετε τα προγνωστικά, να τα λαμβάνετε υπόψιν σας, χωρίς όμως να τα ακολουθείτε τυφλά. Γεγονός είναι πως είναι γραμμένα από ανθρώπους που έχουν εμπειρία στο στοίχημα, φυσικά όμως ουδείς αλάθητος.

Ακολουθείτε χωρίς «διάβασμα», σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο, άλλωστε ο ρόλος μας αυτός είναι, μελετάμε για σας τα στατιστικά, τη φόρμα της κάθε ομάδας, και όλες τις παραμέτρους που αναφέρουμε παρακάτω. Αν όμως έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το παιχνίδι, τα προγνωστικά κορνερ υπόσχονται πολλά «ταμεία», καθώς για παράδειγμα, σε πόσες αναμετρήσεις η μία ομάδα πιέζει έντονα την αντίπαλο; Αυτή η πίεση συνεπάγεται με κόρνερ, οι αποδόσεις όμως δεν τη λαμβάνουν 100% υπόψιν. Συμπερασματικά, κρατάτε τις προβλέψεις, είναι «διαβασμένες», αξίζει όμως ιδιαίτερα και το ποντάρισμα στο live, καθώς θα συναντήσετε αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Συμβουλές για να παίξετε προγνωστικά στοιχήματος για κόρνερ

Προτού ασχοληθείτε με τη συγκεκριμένη αγορά, οφείλετε να γνωρίζετε τις παραμέτρους από τις οποίες επηρεάζεται. Ας δούμε αναλυτικά κάποιους από τους συγκεκριμένους παράγοντες:

✔️Φαβορί:

Φυσικά, το Line είναι μεγαλύτερο στην ομάδα που συνοδεύεται από τον τίτλο του φαβορί. Σε ματς όπου το υποδεέστερο σύνολο «κλείνεται» στα καρέ του, συνήθως σημειώνονται πολλά κόρνερ, ειδικά αν το φαβορί αργήσει να σκοράρει.

Τρόπος παιχνιδιού ομάδας

Αν μια ομάδα διαθέτει ποιοτικούς εξτρέμ, και προτιμά να επιτίθεται από τα άκρα, στα περισσότερα ματς κερδίζει εύκολα κόρνερ. Αντίθετα, οι ομάδες που αρέσκονται στις αντεπιθέσεις, η έχουν αδυναμία επιθετικά στις πτέρυγες, ακόμα και να υπερέχουν, κερδίζουν λιγότερα κόρνερ από το αναμενόμενο.

✔️Αδυναμία στην τελική πάσα:

Όταν μια ομάδα έχει την κατοχή, αλλά αδυνατεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, παίζοντας παράλληλο ποδόσφαιρο, χωρίς να «βρίσκει» κάθετες πάσες, αναγκαστικά, σε κάποια φάση, η μπάλα θα μεταφέρεται στα ακραία μπακ, τα οποία θα προσπαθήσουν πιθανότατα με σέντρες προς τους επιθετικούς (οι σέντρες, όπως γίνεται αντιληπτό, ανεβάζουν τις πιθανότητες για την ύπαρξη κόρνερ).

✔️Στόπερ:

Τα ποιοτικά στόπερ απομακρύνουν όπως πρέπει την μπάλα, ακόμα και σε «επικίνδυνες» καταστάσεις. Αν μια ομάδα διαθέτει ασταθείς αμυντικούς, όπως είναι προφανές, θα παραχωρήσει περισσότερα κόρνερ.

✔️Ο ρυθμός του παιχνιδιού

*Προϋποτίθεται η παρακολούθηση του ματς – Στις περισσότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ο ρυθμός μεταβάλλεται. Οι ομάδες επιτίθενται κατά διαστήματα, ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο. Αν βλέπετε πως, ενώ τα προηγούμενα λεπτά δεν υπήρχαν φάσεις, και ξαφνικά το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο («άνοιξε», στην ποδοσφαιρική αργκό), αξίζει η επιλογή της πραγματοποίησης κόρνερ στα επόμενα λεπτά.

✔️Κίνητρο – Ανάγκη για τη νίκη

Όπως αντιλαμβάνεστε, μια ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη, αναμένεται, αν δεν σκοράρει νωρίς, να επιτίθεται έντονα, κάτι που τις περισσότερες φορές συνεπάγεται με ευρύ πλήθος κόρνερ.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.