ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΜΕ PROMO CODE!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ «FB15» ΒΗΜΑ 1
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ 10€ ΒΗΜΑ 2
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΒΗΜΑ 3

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το δυνατό σημείο της ημέρας

Δημοσιεύθηκε: 2 Φεβ 23 08:49

Η στοιχηματική ομάδα που βρίσκεται από πίσω και σας προσφέρει τις πιο δυνατές αποδόσεις ακολουθεί μία πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία για να μπορέσει να καταλήξει στο ποιο είναι αυτό το δυνατό σημείο για την κάθε μέρα και να σας το προτείνει.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ομάδα του Bet-on-arme συγκεντρώνει όλες τις αναμετρήσεις που προσφέρονται καθημερινά στο στοιχηματικό κουπόνι, αναλύει τα δεδομένα και εξετάζει τις αποδόσεις αυτών πολύ προσεκτικά για να μπορέσει να καταλήξει στο ποιο είναι το bet της ημέρας. Φυσικά, όπως θα αντιλαμβάνεσαι και εσύ, ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος οπότε για να μπορέσουμε να σου προσφέρουμε το δυνατό σημείο της ημέρας χρειάζεται να ακολουθούμε κάποια πολύ συγκεκριμένα κριτήρια.

Bets
186
Open
0
Won
104
Lost
79
Push
3
Stakes
2400
+ / -
216.44
Yield
9.02%
Open Bets
Picks History

Δυνατό σημείο στοίχημα

Τι σημαίνει αυτό; Παρακολουθούμε εξονυχιστικά και αναλύουμε όλα τα παιχνίδια του κουπονιού και καταλήγουμε στο πιο δυνατό σημείο στοίχημα χωρίς να αλλάζει ποτέ ο τρόπος διαλογής που ακολουθούμε. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε το εξής: Επειδή το ενδιαφέρον των Ελλήνων παικτών επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο, έτσι κι εμείς, επειδή προτεραιότητά μας είναι ο παίκτης και τα ενδιαφέροντα αυτού, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δίνουμε ποδοσφαιρικά προγνωστικά στο σημείο της ημέρας. Εκτός του ότι είναι η νούμερο ένα επιλογή των Ελλήνων, έχει περισσότερες επιλογές και στις στοιχηματικές πλατφόρμες και μεγαλύτερη «δεξαμενή» πληροφοριών.

Το δυνατό σημείο της ημέρας αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της στοιχηματικής ομάδας της ιστοσελίδας μας και οι συντάκτες μας ασχολούνται με αυτό για να μπορέσει να σου προσφερθεί μία πολύ δυνατή απόδοση σε καθημερινή βάση.

Το BET της ημέρας – Πως το επιλέγουμε

▶ Value απόδοσης: Είναι λογικό η αξία της απόδοσης να είναι το σημαντικότερο κριτήριο με βάση το οποίο επιλέγουμε το δυνατό σημείο της ημέρας. Για να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με ένα bet αυτό σημαίνει πως η απόδοση στην οποία βρίσκεται είναι συμφέρουσα για εμάς και θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος. Ωστόσο, αρκετές φορές μία απόδοση από μόνη της δεν λέει τίποτα. 

▶ Συνολικός τζίρος: Ακόμη και εάν έχουμε βρει την πλέον συμφέρουσα απόδοση, σημαντικός παράγοντας επιλογής είναι ο συνολικός τζίρος που παίρνει πάνω του το παιχνίδια μας. Μια ξαφνική μεταβολή της τιμής του φαβορί δεν θα οφείλεται αποκλειστικά στο ότι υπήρξε μια απουσία της τελευταίας στιγμής, αλλά και στο γεγονός πως ο κόσμος ποντάρει υπέρ του.

▶ Παράδοση: Μπορεί η κλισέ έκφραση πως «τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα» να εμπεριέχει ένα βαθμό αλήθειας, όμως έχουμε δει πολλές φορές πως σε αρκετές διοργανώσεις την προϊστορία να «κρίνει» την έκβαση ενός αποτελέσματος. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι τα βρετανικά πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν παραδόσεις που κρατούν για ολόκληρες δεκαετίες. Εκτός αυτού σημαντικό ρόλο παίζουν και τα ειδικά στοιχήματα σε αυτό τον τομέα, όπως είναι οι κάρτες, οι αποβολές κ.α.

▶ Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων: Τρίτο κριτήριο είναι η αγωνιστική κατάσταση. Αυτές οι πληροφορίες προκύπτουν μέσα από το ρεπορτάζ και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του στοιχήματος για το δυνατό σημείο της ημέρας. Εμείς παρακολουθούμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται τις εξελίξεις για να σας κρατάμε ενημερωμένους και να γνωρίζουμε το ποιες ομάδες έχουν απουσίες, εάν αυτές οι απουσίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος και εάν η εκάστοτε απόδοση δικαιολογεί αυτές τις απουσίες

▶ Κίνητρο: Για ποιον «λόγο» θα αγωνιστεί η εκάστοτε ομάδα. Αλλιώς θα προσεγγίσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο η μία ομάδα «καίγεται» για τη νίκη και η άλλη δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αλλιώς εάν σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται κάποιος τίτλος τον οποίο διεκδικούν και οι δύο. Το κίνητρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και σε αυτό μας βοηθά ιδιαίτερα και το αγωνιστικό ρεπορτάζ.

Η γνώμη σου
ID;?>
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
8/10 (69 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ