Η Stoiximan σε ανταμείβει!
  • ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Μαζεύεις coins & ανταμείβεσαι
  • BLUE LOUNGE Κερδίζεις έπαθλα* σε κάθε milestone
  • GOLDEN LOUNGE Μεγαλύτερα έπαθλα* για εσένα
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Το κουπόνι στοιχήματος, στην παραδοσιακή του, έντυπη μορφή είναι το δισεβδομαδιαίο ραντεβού των παικτών του στοιχήματος στο πρακτορείο οπαπ της γειτονιάς τους. Όλα τα παιχνίδια των επομένων ημερών σε ένα έντυπο, μαζί με τις αποδόσεις για τις βασικές αγορές (Tελικό Aποτέλεσμα, Under/Over, GG/NG) σε ένα έντυπο. Η τεχνολογία όμως έχει εξελιχθεί και το κουπόνι στοιχήματος έχει… γιγαντωθεί. Τα παιχνίδια είναι πολύ περισσότερα τα τελευταία χρόνια και σε αυτό έχουν συνδράμει οι online στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες εμπλουτίζουν συνεχώς το προϊόν τους. 

Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

Το παραδοσιακό κουπόνι στοιχήματος από τον ΟΠΑΠ έχει αλλάξει «ριζική» μορφή τα τελευταία χρόνια. Ξεκινώντας από τα πιο απλά (όλα μονά αποδεκτά, βελτιωμένη γκανιότα) και φτάνωντας μέχρι τα πιο… πολύπλοκα, τα οποία και αφορούν την ποικιλία αγορών και την προσθήκη πολλών νέων πρωταθλημάτων. Την ίδια στιγμή, τα ειδικά στοιχήματα οπαπ είναι πολλά και αφορούν περισσότερα αθλήματα.

Πλέον στο κουπόνι Πάμε Στοίχημα ο παίκτης μπορεί να συμπληρώσει ένα δελτίο με έως 15 επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, το… σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό στις online στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν ακόμη πιο βελτιωμένη γκανιότα και μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα πρωταθλημάτων και αγορών. Παράλληλα, το δελτίο συμπλήρωσης έχει γίνει πολύ πιο σύγχρονο, με περισσότερα διαθέσιμα πεδία συμπλήρωσης.

Για παράδειγμα, ο καταρτισμός ενός συστήματος είναι εξαιρετικά απλός. Την ίδια στιγμή, το επιλεγμένο ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε μπορεί να δηλωθεί με δυο διαφετικούς τρόπους. Είτε συμπληρώνοντας τους πολλαπλασιαστές που θέλετε (μέχρι τρεις και οι οποίοι λειτουργούν αθροιστικά), είτε επιλέγοντας κάποια από τα προεπιλεγμένα σταθερά ποσά. Όσον αφορά την περίπτωση των πολλαπλασιαστών, εάν επιλέξετε το «2», το «4» και το «5», το δελτίο σας θα έχει συνολικό πολλαπλασιαστή «x11», δηλαδή το άθροισμα των τριών αριθμών. 

Από την άλλη, παίζοντας online στοίχημα σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές, θα μπορέσετε να συμπληρώσετε πολύ πιο εύκολα το κουπόνι στοιχήματος σας. Με μόλις μερικά «κλικ», οι επιλογές σας «φορτώνονται» στο κουπόνι σας, εισάγετε και το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και αυτό ήταν! 

 

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.