Stoiximan app παρουσίαση

Ο Stoiximan gr είναι ίσως η κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα που υπάρχει στην ελληνική αγορά. Χιλιάδες παίκτες στοιχήματος την προτιμούν για τις ασυναγώνιστες αποδόσεις της, τα εκατοντάδες γεγονότα με 0% γκανιότα και το μεγάλο πλήθος αγορών τόσο σε pre game, όσο και σε live bet (stoiximan.gr live)..

Ο Stoiximan όμως δεν σταματάει εκεί. Ακολουθώντας την τεχνολογία και την εξέλιξη αυτής, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει την κορυφαία εφαρμογή στοιχήματος, “stoiximan.gr app”, για να προσφέρει στους πελάτες της την εμπειρία του “στοιχηματισμού από smartphone ή tablet”.

Stoiximan mobile - Έκδοση για κινητά (όχι app)

Σε αυτό το review θα δούμε τις εκδόσεις στις οποίες κυκλοφορεί η εφαρμογή στοιχιμαν, η οποία είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλες τις γνωστές εταιρίες smartphone που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, ενώ γίνεται διαθέσιμη και για μεγάλο εύρος των tablet. 

Αξίζει βέβαια να επισημάνουμε, ότι εφόσον η stoiximan εφαρμογή συνεχώς αναβαθμίζεται, για να προσφέρει μοναδική εμπειρία στον παίκτη, δεν γίνεται πλέον συμβατή με παλαιότερες εκδόσεις android και ios κοινώς, δε δουλεύει σε πιο παλιά smartphone (ή tablet). 

Κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες smartphone και tablet που αξιοποιούν τα λογισμικά Android και iOS που θα δούμε παρακάτω, είναι οι εξής:

ANDROID ⬇ iOS ⬇
Samsung
Xiaomi
Sony
Huawei
Honor
MLS
LG
Lenovo
Asus
Acer
iPhone
iPad


Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των δυο εκδόσεων στις οποίες υπάρχει η
εφαρμογή Stoiximan, θα πρέπει να καλύψουμε τους φίλους, που όπως αναφέρεται παραπάνω, δεν μπορούν να την δουλέψουν (είτε λόγω παλαιότητας κινητού, είτε λόγω μικρής χωρητικότητας στο smarthphone κλπ.).

Μπαίνοντας από τον browser του smartphone στο internet, μπορούμε να πληκτρολογήσουμε στο google “www.stoiximan.gr” και να εισέλθουμε στην πρώτη κιόλας επιλογή που θα μας βγάλει ο περιηγητής. Έτσι, μπορούμε να μπούμε κατευθείαν στον ιστότοπο του και να απολαύσουμε το στοίχημα από smartphone, στην stoiximan mobile version (κοινώς, την έκδοση της ιστοσελίδας, αλλά για κινητά τηλέφωνα και όχι για υπολογιστή).

Πρακτικά, το stoiximan gr mobile δεν έχει τρομερές διαφορές με την εφαρμογή, πλην κάποιων ευκολιών που προσφέρει η δεύτερη (πχ, είσοδος με δαχτυλικό αποτύπωμα, ή ταχύτερος χρόνος τοποθέτησης στοιχημάτων κλπ).

Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, ενδεχομένως η είσοδος στην ιστοσελίδα, μέσω του google ίσως και είναι και πιο άμεση. Πληκτρολογείς για παράδειγμα “stoiximan.gr live” και στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης σου βγάζει κατευθείαν στην καρτέλα με τα live γεγονότα που έχει η στοιχιμαν gr εκείνη τη στιγμή. 

Stoiximan Android

Για τους κατόχους των παραπάνω συσκευών, android smartphone και tablet, οι παρακάτω οδηγίες είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε την το στοιχιμαν app στο κινητό σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι η εφαρμογή δεν βρίσκεται στο google store (stoiximan application), οπότε δε θα την αναζητήσετε μέσω αυτού. 

➥ Stoiximan Mobile App - Oδηγός βήμα - βήμα

Βήμα 1ο ➤ Πάτησε πάνω στο "Παίξε Νόμιμα 21+" του Stoiximan, στην ενότητα "Στοιχηματικές" που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο stoiximan mobile version.

Βήμα 2ο ➤ "Σκρολ" ως κάτω, όπου έχει το εικονίδιο για να μπείτε στη σελίδα όπου έχει το εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Βήμα 3ο ➤ Κλικ στο “κουμπί” για να κάνετε download το στοιχημαν app.

Βήμα 4ο ➤ Επιλέγετε το κουμπί όπου έχει το download και γίνεται λήψη της εφαρμογής. Έπειτα προχωρούμε στην εγκατάσταση.

*Σημείωση ✍️ Σε αρκετές συσκευές, μόλις πατήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής, σας βγάζει ότι θα πρέπει να κάνετε αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Αυτό συμβαίνει γιατί κατεβάζουμε την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και όχι από το επίσημο google play store. Δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος βλάβης στο κινητό, ακολουθούμε την παρακάτω διαδρομή:

“Ρυθμίσεις Ασφαλείας → Άγνωστες πηγές → Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές εκτός από το Google Play”

Μόλις ολοκληρώσετε και το τρίτο βήμα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή stoiximan για να τη σετάρετε. 

    Η εφαρμογή για να λειτουργεί χρειάζεται να έχετε “ανοιχτή” την λειτουργία - τοποθεσία, καθότι το www.stoiximan.gr app δεν επιτρέπει τη χρήση του σε παίκτες εκτός Ελλάδας.  


Stoiximan Apk - Ενημερώσεις

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η εφαρμογή του Stoiximan στις android συσκευές κάνει συχνές αναβαθμίσεις για να δίνει στον παίκτη σταθερά την καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες της. Σε αντίθεση όμως με όλες τις εφαρμογές που κατεβάζουμε από το Google Play, όπου μας έρχεται ειδοποίηση για τη νέα έκδοση, για να ενημερωθούμε για το upgrade που χρειάζεται να κάνει το app stoiximan, πρέπει να μπούμε στην εφαρμογή. 

Εκεί, στην αρχική οθόνη και πριν εισέλθουμε στο application, ενημερωνόμαστε για τα νέα features που θα μας δώσει η αναβάθμιση και ποια bug μας διορθώνει. “Κλικάρουμε” και πάλι το stoiximan apk download που θα μας βγάλει και γίνεται αυτόματα το download. Έπειτα κάνουμε και πάλι install (εγκατάσταση). 

Να σημειωθεί εδώ, ότι το πιο πιθανό είναι πως δε θα χρειαστεί να ρυθμίσουμε και πάλι την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Stoiximan εφαρμογή

Πάμε τώρα να δούμε τι πλεονεκτήματα μας δίνει η εφαρμογή, κάποια από τα οποία δεν έχουμε αν παίζουμε στοίχημα σε smartphone ή tablet από το mobile stoiximan.

➢ Talk n Bet: Η δυνατότητα που σου δίνεται να ποντάρεις σε οποιοδήποτε γεγονός στο app, χρησιμοποιώντας τη φωνητική εντολή. 

➢ My Live: Διαμορφώνεις τη δική σου σελίδα για live γεγονότα, με βάση το τι προτιμάς να ποντάρεις (Αθλήματα, Πρωταθλήματα, Αγώνες κλπ).

➢ Cash Out & Live Streaming: Απολαύστε στην οθόνη του smartphone/tablet σας, live αγώνες και κάνετε άμεσα cash out μέσα από το στοιχημαν app.

➢ Δακτυλικό αποτύπωμα: Δυνατότητα να μπαίνεις στην εφαρμογή, δίχως να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείς τον κωδικό και το username. Προφανώς υπάρχει δυνατότητα απομνημόνευσης των παραπάνω στοιχείων, όμως διατρέχεις κίνδυνο να μπει κάποιος στον λογαριασμό σου, αν η συσκευή σου κλαπεί. Με το δακτυλικό αποτύπωμα όμως, έχεις αυτή τη δικλείδα ασφαλείας.

➢ Έξυπνες ειδοποιήσεις: Όπως κάθε εφαρμογή σε smartphone/tablet, έτσι και το Stoiximan App σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ειδοποιήσεις για όλα τα γεγονότα ενός αγώνα (κάρτες, γκολ κλπ). Παρακολουθείς έτσι live την εξέλιξη των αγώνων που έχεις βάλει στο κουπόνι σου. Επίσης, μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις για τυχόν προσφορές που έχει η Stoiximan ή προωθητικές ενέργειες.

Stoiximan app ios

Για τους φίλους που διαθέτουν iPhone ή IPad η διαδικασία απλοποιείται αρκετά. Κι ο λόγος είναι ότι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το iTunes Apple Store και να την εγκαταστήσουν.

Όπως συμβαίνει και με το stoiximan android app, έτσι κι στα iOS η εφαρμογή κάνει συχνές αναβαθμίσεις, παράλληλα με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού των iPhone και iPad. Με τον τρόπο αυτό το application παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο, προσθέτωντας features και διορθώνοντας τυχόν δυσλειτουργίες (πχ stoiximan app δεν ανοιγει).

Stoiximan mobile προσφορες

Παίζονται από το mobile app μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές που έχει η πλατφόρμα και στις εκδόσεις smartphone και υπολογιστή.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ PC (στοιχημαν gr) Stoiximan gr mobile Stoiximan app
Match Combo ✔️ ✔️ ✔️
0% Γκανιότα ✔️ ✔️ ✔️
20άρα και… ταμείο ✔️ ✔️ ✔️
Δύο σετ και… ταμείο ✔️ ✔️ ✔️
Δύο και ταμείο ✔️ ✔️ ✔️
Πες το κι έγινε ✔️ ✔️ ✔️
Πριμ στο Παρολί ✔️ ✔️ ✔️
Παρολίγο ✔️ ✔️ ✔️
Λευκή… επιστροφή ✔️ ✔️ ✔️
Live Streaming ✔️ ✔️ ✔️

Stoiximan app συναλλαγές

Οι τρόποι κατάθεση και συναλλαγής μέσα από το App του Stoiximan δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς της ιστοσελίδα σε έκδοση PC (stoiximan. gr).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΑΝΑΛΗΨΗ PC (στοιχημαν gr) Stoiximan gr mobile Stoiximan app
Πιστωτική/Χρεωστική ✔️ ✔️ ✔️
Τραπεζική Πληρωμή ✔️ ✔️ ✔️
Iris Online Payments ✔️ ✔️ ✔️
Stoiximan.Cash ✔️ ✔️ ✔️
Viva Sports ✔️ ✔️ ✔️
Viva Wallet ✔️ ✔️ ✔️
Paysafe ✔️ ✔️ ✔️
Skrill ✔️ ✔️ ✔️
Skrill 1-Tap ✔️ ✔️ ✔️
Neteller ✔️ ✔️ ✔️


➥ Μερικοί από τους λόγους που πρέπει να δοκιμάσετε το Stoiximan

 

Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα*

Site φτιαγμένο στα μέτρα του Έλληνα παίκτη

Πλούσιο πρόγραμμα αγώνων με Live Streaming*

Άμεση πληρωμή κερδισμένων δελτίων!

Όλη μέρα Live Betting!

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές

100% Νόμιμη Στοιχηματική

   

 

➥ Οδηγίες για την εγγραφή σας

① ➜ Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά του Stoiximan που βρίσκονται στο site μας

② ➜ Πατήστε στο κόκκινο κουμπί "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής

③ ➜ Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό θα μπορέσετε να δείτε όλες τις προσφορές που δίνει η Stoiximan στους νέους πελάτες.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ