Fonbet app παρουσίαση

H Fonbet gr θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εταιρεία – βετεράνος καθώς έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1994, οπότε διαθέτει την εμπειρία για να γνωρίζει τις ανάγκες του πελάτη και να ξέρει σε τι να δίνει προτεραιότητα. Με άξονα λοιπόν τις ανάγκες των παικτών της εισήλθε στον κόσμο του διαδικτυακού στοιχήματος με έναν και μόνο στόχο. Να μπορέσει να μυήσει στον κόσμο του online betting ακόμα και τον πιο αρχάριο. Γι’ αυτό το λόγο τόσο η ιστοσελίδα όσο και η mobile έκδοσή της όσο και το fonbet app είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι απλά, λιτά και κατανοητά τόσο στους έμπειρους όσο και στους αρχάριους παίκτες. 

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι οι αρμόδιοι της ιστοσελίδας δεν έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο design της σελίδας της fonbetgr μιας και είναι αρκετά απλή διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τον παίκτη. Σαν εταιρεία που σέβεται απόλυτα τον εαυτό της και θέλει να τοποθετείται στις κορυφαίες του είδους διαθέτει υπηρεσία live streaming* καθώς και cashout*, ενώ προσφέρει και πληθώρα μεθόδων στις συναλλαγές της. Αξίζει να σημειώσουμε ακόμα μία φορά πως στην αγορά υπάρχει πλέον και το fonbet app που είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS. Μέσω αυτού ο παίκτης μπορεί να βρει πολλές και ελκυστικές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα είτε σε pre game είτε σε live betting.

Fonbet Ελλάδα

Η Fonbet Ελλάδα μόλις πρόσφατα απέκτησε άδεια νόμιμης λειτουργίας στην χώρα μας, ενώ να θυμίσουμε πως δραστηριοποιείται και στην Κύπρο. Ποιο είναι όμως αυτό που ξεχωρίζει την fon bet από τις άλλες στοιχηματικές; η πληθώρα επιλογών και αγορών, το απλοϊκό και εύχρηστο fonbet app της, η δυνατότητα live streaming* και η προσφορά των ασιατικών χάντικαπ αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της. 

Fonbet App

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το app της fonbet.gr παρέχει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με την desktop έκδοση και σε μερικές περιπτώσεις είναι και πιο εύχρηστο, όπως για παράδειγμα στην ταυτοποίηση των στοιχείων ή στις αναλήψεις και τις καταθέσεις. 

Όσον αφορά το live streaming, αξίζει να σημειωθεί πως η fonbet προσθέτει διαρκώς κι άλλες διοργανώσεις αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο το προϊόν της μιας και η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει καταστεί πλέον απαραίτητη για οποιαδήποτε πλατφόρμα θέλει να θεωρείται κορυφαία. Η mobile έκδοση της fonbet.gr διαρκώς αναβαθμίζεται οπότε ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα εάν διαθέτεις παλαιότερες εκδόσεις android ή iOS. 

Κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες smartphone, tablet που αξιοποιούν τα λογισμικά Android και iOS που θα δούμε παρακάτω είναι οι εξής: 

ΜΑΡΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

APPLE

iPad, Air, Mini, Pro, iPhone 5, 5S, 5C, SE, 6, 6S, 7, 8, 8 Plus, X, XS, XR, 11
SAMSUNG S10, S10e, S10+, S20, S20+, Tab, Edge, Edge+, S6, S7, S8, S8+, S9, S9+, Note, Mini, A41, A71, A51, A90, A3, A5, A7, A8, S, pro, Xcover 3

XAIOMI

Mi 10 Lite, 10 Pro, 9 Pro, Redmi 8, Redmi 9, Redmi K30 Pro, MIX Alpha, Note 10, 10 Pro, Note 9S, Note 9 Pro Max, 8A Pro, 8A Dual
HUAWEI Mate S, XS, 30 Pro, P10, P30, P40 Pro, P40 lite, P9, lite, Mate 10 Pro, 20 Pro, plus, Y6, Y6s, Y7, MediaPad T5, M5
LG G5, G6, G7, G8, Q6, Q7, Q60, Q Stylus, V30, V40, X Power, mach, K8, K9, K11, K40, K41, K50, K61, Q60, LTE, X cam, screen, Flex 2, V10, Class, 5X, Mini, G Pads 7.0, 8.0, 8.3, 10.1

Fonbet Mobile

Το να ανοίξει κάποιος έναν λογαριασμό στην fonbet Ελλάδα αποτελεί μία διαδικασία ιδιαίτερα γρήγορη και απλοϊκή. 

Fonbet Mobile App – Oδηγός Εγκατάστασης (βήμα – βήμα)

1
Πάτησε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της Fonbet, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο fonbet mobile version.
2
Επιλέγετε από την κορυφή της οθόνης ή από το μενού στα αριστερά την επιλογή που αφορά το fonbet app.
3
Κλικ στο “κουμπί” για να κάνετε download το fonbet app.
4
Eπιλέγετε εγκατάσταση εφαρμογής.

Αναλυτικές Οδηγίες Εγκατάστασης (Φωτογραφίες)

 

BHMA 1

Πάτησε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της Fonbet, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο fonbet mobile version.


BHMA 2

Επιλέγετε από την κορυφή της οθόνης ή από το μενού στα αριστερά την επιλογή που αφορά το fonbet app.


BHMA 3

Κλικ στο “κουμπί” για να κάνετε download το fonbet app


BHMA 4

Ενεργοποίησε την εγκατάσταση Άγνωστων πηγών. Μόλις πατήσεις στο κατεβασμένο αρχείο, θα λάβεις την προειδοποίηση ότι οι εφαρμογές τέτοιου τύπου μπορεί να βλάψουν τη συσκευή σου.


BHMA 5

Πάτησε «Ρυθμίσεις» ώστε από τις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής σου να επιτρέψεις την εγκατάσταση εφαρμογών από πηγές άλλες, εκτός του Google Play Store.


BHMA 6

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάτησε OK.


*Σημείωση ✍️

Σε αρκετές συσκευές, μόλις πατήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής, σας βγάζει ότι θα πρέπει να κάνετε αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Αυτό συμβαίνει γιατί κατεβάζουμε την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και όχι από το επίσημο google play store. Δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος βλάβης στο κινητό, ακολουθούμε την παρακάτω διαδρομή:

“Ρυθμίσεις Ασφαλείας → Άγνωστες πηγές → Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές εκτός από το Google Play”

Μόλις ολοκληρώσετε και το τρίτο βήμα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή fonbet για να τη σετάρετε. 

    Η εφαρμογή για να λειτουργεί χρειάζεται να έχετε “ανοιχτή” την λειτουργία – τοποθεσία, καθότι το Fonbet app δεν επιτρέπει τη χρήση του σε παίκτες εκτός Ελλάδας.  


Fonbet Εφαρμογή – Ενημερώσεις

Η εφαρμογή της fonbet.gr αναβαθμίζεται διαρκώς έχοντας ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον παίκτη και να βοηθήσει ακόμα και τον πιο αρχάριο να κατανοήσει τον τρόπο παιχνιδιού και να το μετατρέψει σε απόλαυση. 

Είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη να γνωρίζει πως δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την εφαρμογή εάν θέλει να παίξει από το κινητό του και η fonbet παρέχει αυτή τη δυνατότητα καθώς η πλοήγηση από την mobile έκδοση είναι πανομοιότυπη με την χρήση του fonbet app και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εταιρίας. 

Μέσα από το κινητό του ο χρήστης, είτε από την mobile version είτε από το app, μπορεί να χρηματοδοτήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον λογαριασμό του με την fonbet να προσφέρει αρκετές μεθόδους πληρωμής. Από τις πιο “παραδοσιακές” μεθόδους όπως είναι η Visa και η Mastercard μέχρι τις πιο σύγχρονες όπως είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Skrill, Neteller) η fon bet δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να χρησιμοποιήσει εκείνος όποια μέθοδο πληρωμής του ταιριάζει καλύτερα. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τόσο τις προσφορές που παρέχει η fonbetgr είτε από το desktop, είτε από την mobile έκδοση είτε από το app και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και όλες τις δυνατές μεθόδους πληρωμής. 

Fonbet Mobile προσφορές*

Όλες οι fonbet mobile προσφορές* συνοψίζονται παρακάτω, ώστε να γνωρίζεις αναλυτικά ποιες είναι διαθέσιμες στην desktop έκδοση και ποιες σε κινητό. 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* PC  Mobile  App
Πριμ* στο Παρολί ✔️ ✔️ ✔️
Live Streaming ✔️ ✔️ ✔️
Πριμ* στην επαλήθευση λογαριασμού ✔️ ✔️ ✔️

Stoiximan App συναλλαγές

Αναφερθήκαμε και πιο πάνω πως η εν λόγω στοιχηματική σου παρέχει ουκ ολίγες μεθόδους συναλλαγής. Παρακάτω παραθέτουμε αναλυτικά όλους τους τρόπους με τους οποίος μπορείς είτε να καταθέσεις, είτε να αιτηθείς ανάληψη.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ PC  Mobile  App
visa-payment ✔️ ✔️ ✔️
bank-payment ✔️ ✔️ ✔️
skrill ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
neteller ✔️ ✔️ ✔️
paysafe ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
Οδηγίες για την εγγραφή σας

1
Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Fonbet που βρίσκονται στο site μας
2
Πατήστε στο κόκκινο κουμπί “Εγγραφή” και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
3
Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό θα μπορέσετε να δείτε όλες τις προσφορές* που δίνει η Fonbet στους νέους πελάτες.
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος