Novibet app (Παρουσίαση)

Τα τελευταία χρόνια, η Novibet. gr έχει κάνει ένα πολύ δυνατό “μπάσιμο” για να εξελίξει τις υπηρεσίες της και να μπει στην κουβέντα για τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν νόμιμα στην ελληνική αγορά. Ξεκινώντας από την είσοδο των ασιατικών bet, προχώρησε με την αναβάθμιση του live streaming που προσφέρει, ενώ πλέον, είναι από τις λίγες που δίνει γεγονότα με 0% γκανιότα*.

Όπως όλες οι υπόλοιπες έτσι κι αυτή, δεν γινόταν να μην προχωρήσει και με την ανάπτυξη ενός application, που έχει ως στόχο να την κρατήσει σε υψηλό επίπεδο, όσον αφορά τον ανταγωνισμο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το app της novibetgr είναι γεγονός και μετά και την τελευταία -ολοκληρωτική- αναβάθμιση πριν λίγο καιρό, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία παιξίματος.

Novibet mobile – Έκδοση για κινητά

Παρακάτω θα κάνουμε μια μικρή παρουσίαση της εφαρμογής που έχει αναπτύξει η novibet gr και τι δυνατότητες δίνει στους παίκτες του στοιχήματος. Όπως σχεδόν οι περισσότερες πλατφόρμες, έτσι και η Novibet δίνει δυνατότητα για στοίχημα από Novibet mobile app και σε κατόχους συσκευών με λογισμικό android, αλλά και σε όσους έχουν λογισμικό iOS στα tablet και τα smartphone τους.

Κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες smartphone και tablet που αξιοποιούν τα λογισμικά Android και iOS που θα δούμε παρακάτω, είναι οι εξής:

ΜΑΡΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

APPLE

iPad, Air, Mini, Pro, iPhone 5, 5S, 5C, SE, 6, 6S, 7, 8, 8 Plus, X, XS, XR, 11
SAMSUNG S10, S10e, S10+, S20, S20+, Tab, Edge, Edge+, S6, S7, S8, S8+, S9, S9+, Note, Mini, A41, A71, A51, A90, A3, A5, A7, A8, S, pro, Xcover 3

XAIOMI

Mi 10 Lite, 10 Pro, 9 Pro, Redmi 8, Redmi 9, Redmi K30 Pro, MIX Alpha, Note 10, 10 Pro, Note 9S, Note 9 Pro Max, 8A Pro, 8A Dual
HUAWEI Mate S, XS, 30 Pro, P10, P30, P40 Pro, P40 lite, P9, lite, Mate 10 Pro, 20 Pro, plus, Y6, Y6s, Y7, MediaPad T5, M5
LG G5, G6, G7, G8, Q6, Q7, Q60, Q Stylus, V30, V40, X Power, mach, K8, K9, K11, K40, K41, K50, K61, Q60, LTE, X cam, screen, Flex 2, V10, Class, 5X, Mini, G Pads 7.0, 8.0, 8.3, 10.1


O
πως όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικές ιστοσελίδες, και η Novibet προσφέρει εκτός από το application και τη δυνατότητα να παίζει κάποιος στοίχημα από τον browser του smartphone/tablet του, στην ιστοσελίδα
www.novibet.gr.

Κάτι τέτοιο γίνεται, διότι είτε ο κάτοχος του εκάστοτε smartphone/tablet έχει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή του και δεν μπορεί να αποθηκεύσει την εφαρμογή, είτε λόγω παλαιότητας του λογισμικού, το novibet application δε λειτουργεί σωστά.

Πρακτικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στην έκδοση για κινητό και στο app της Novibet. Το δεύτερο απλά, ως ξεχωριστή εφαρμογή, υποστηρίζει κάποιες παραπάνω λειτουργίες, όπως θα δούμε παρακάτω. Με δυνατότητες όμως, όπως το live streaming, να μη λείπουν σε κανένα από τα δύο.

Novibet εφαρμογη

Πριν προχωρήσουμε στις οδηγίες εγκατάστασης του mobile app της Novibet, περνάμε να δούμε ποιες είναι οι μοναδικές λειτουργίες που προσφέρει, σε σύγκριση και με την έκδοση για κινητά τηλέφωνα.

Δακτυλικό αποτύπωμα: Δυνατότητα εισόδου στον λογαριασμό σου με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος. Σε αντίθεση με τη μη ασφάλεια που σου δίνει η αυτόματη αποθήκευση κωδικών στην Mobile έκδοση (σε περίπτωση απώλειας του smartphone/tablet σου), εδώ είσαι σίγουρος ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να μπει στον λογαριασμό σου.

Πρόγραμμα ημέρας: Επιλέγοντας το “ημερολόγιο” στην αρχική οθόνη, πηγαίνεις κατευθείαν στη σελίδα που σου βγάζει το πρόγραμμα ημέρας. Επιλογή που δεν την εμφανίζει κατευθείαν στην mobile version.

Live Betting: Με ένα πάτημα του κουμπιού, εμφανίζεται όλο το live πρόγραμμα από όλα τα αθλήματα κι όλα τα γεγονότα που έχει διαθέσιμα η Novibet,gr εκείνη τη στιγμή.

Smart notification: Δυνατότητα έξυπνων ειδοποιήσεων, όπως σε όλες τις εφαρμογές των συσκευών. Μια λειτουργία που είναι χρήσιμη, μεταξύ άλλων, για να σε ενημερώνει για προωθητικές ενέργειες (πχ. Novileague) ή για cash out.

Novibet apk – Oδηγίες εγκατάστασης

Περνάμε τώρα για τις οδηγίες εγκατάστασης του novibet apk σε κατόχους smarthphone και tablet, με λογισμικό Android. Εν συνεχεία, επειδή για τους κατόχους συσκευών iOS (iPhone και iPad) η διαδικασία είναι πιο εύκολη, θα γίνει μια λιγότερο λεπτομερής αναφορά.

Novibet.gr Download – Oδηγός Εγκατάστασης (βήμα – βήμα)

1
Πατήστε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της Novibet, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο https://www.novibet.gr από το smartphone/tablet σας.
2
Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα, στην κορυφή της υπάρχει η ένδειξη “Novibet, Native App” και κλικάρετε στο download.
3
Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει κλικάρετε στο “ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ” για να ξεκινήσει το Novibet app android download.
4
Τέλος, κάνετε open στο αρχείο που κατεβαίνει στο κινητό σας κι ακολούθως install.
 
 
Αναλυτικές Οδηγίες Εγκατάστασης (Φωτογραφίες)

BHMA 1

Πάτησε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της Novibet, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο novibet mobile.


BHMA 2

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα, στην κορυφή της υπάρχει η ένδειξη “Novibet, Native App” και κλικάρετε στο download.


BHMA 3

Στην επόμενη σελίδα που θα ανοίξει κλικάρετε στο “ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ” για να ξεκινήσει το Novibet app android download


BHMA 4

Ενεργοποίησε την εγκατάσταση Άγνωστων πηγών. Μόλις πατήσεις στο κατεβασμένο αρχείο, θα λάβεις την προειδοποίηση ότι οι εφαρμογές τέτοιου τύπου μπορεί να βλάψουν τη συσκευή σου.


BHMA 5

Πάτησε «Ρυθμίσεις» ώστε από τις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής σου να επιτρέψεις την εγκατάσταση εφαρμογών από πηγές άλλες, εκτός του Google Play Store.


BHMA 6

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάτησε OK.


BHMA 7 

Το τελευταίο βήμα, είναι να επιλέξετε το αρχείο novibet apk (από τις Λήψεις ή τα Αρχεία της συσκευής σας) και να πατήσετε το κουμπί Εγκατάσταση (install) και μόλις ολοκληρωθεί πατάτε στο Άνοιγμα (open).


*Σημείωση ✍️

Σε αρκετές συσκευές, μόλις πατήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής, σας βγάζει ότι θα πρέπει να κάνετε αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Αυτό συμβαίνει γιατί κατεβάζουμε την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και όχι από το επίσημο google play store. Δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος βλάβης στο κινητό, ακολουθούμε την παρακάτω διαδρομή:

“Ρυθμίσεις Ασφαλείας → Άγνωστες πηγές → Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές εκτός από το Google Play”

Μόλις ολοκληρώσετε και το τρίτο βήμα μπορείτε να ανοίξετε το novibet.gr app για να τo σετάρετε. 

➥ Εγκατάσταση novibet mobile app σε συσκευές iOS

Η διαδικασία σε smartphone και tablet με λογισμικό iOS, κοινώς σε iPad ή iPhone είναι πολύ πιο απλή. Κι ο λόγος είναι ότι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το iTunes Apple Store και να την εγκαταστήσουν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές, έτσι και το novibet application κάνει συνεχείς αναβαθμίσεις για να δίνει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή λειτουργία.


Novibet android app – Προσφορές* & Συναλλαγές

Παίζοντας στοίχημα από την εφαρμογή της Novibet, μπορείς να εκμεταλλευτείς μια σειρά από προσφορές* που δίνει η ιστοσελίδα, ενώ εκμεταλλεύεσαι όλους τους πιθανούς τρόπους ανάληψης και κατάθεσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* PC Mobile App
Χωρίς ρίσκο από το Novibet App ✔️
Ενισχυμένες* αποδόσεις ✔️ ✔️ ✔️
Επιστροφή* στα παρολί ✔️ ✔️ ✔️
Επιστροφή* στο 0-0 ✔️ ✔️ ✔️
Ασφάλεια* στο VAR ✔️ ✔️ ✔️
Διαγωνισμοί με κορυφαία έπαθλα* συνεχώς (Novileague) ✔️ ✔️ ✔️
0% Γκανιότα* ✔️ ✔️ ✔️
Cash Out* (Stop Loss / Partial Cash Out*) ✔️ ✔️ ✔️

 

 

Οι τρόποι κατάθεση και συναλλαγής μέσα από το App της Novibet δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς της ιστοσελίδα σε έκδοση PC (novibet.gr/stoixima).

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ PC Mobile App
visa-payment ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
paysafe ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
viva-payment ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
skrill ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
neteller ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
Οδηγίες για την εγγραφή σας

1
Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Novibet που βρίσκονται στο site μας
2
Πατήστε στο κόκκινο κουμπί “Εγγραφή” και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
3
Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό θα μπορέσετε να δείτε όλες τις προσφορές* που δίνει η Novibet στους νέους πελάτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Όταν επισκεφτείτε την σελίδα της Novibet από το κινητό σας, θα συναντήσετε στο επάνω μέρος της οθόνης την σχετική επιλογή για «Download» του Novibet Native App. Η επιλογή αυτή σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε με απόλυτα ασφαλή τρόπο την εφαρμογή της Novibet στο κινητό σας. Να θυμάστε πως θα πρέπει να ενεργοποιήσετε και την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του Google Play Store (δηλαδή τις «Άγνωστε Πηγές»), βάζοντας «τικ» στην σχετική επιλογή. Μην ξεχνάτε πως η όλη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής.              

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στη Novibet είναι εξαιρετικά απλή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το σχετικό κουμπί («Εγγραφή») και άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής. Το να δημιουργήσετε λογαριασμό στη Novibet δεν θέλει παρά ελάχιστα λεπτά, εισάγοντας τα βασικά σας στοιχεία, μια ενεργή διεύθυνση email και να επιλέξετε το αγαπημένο σας όνομα χρήστη (username). Μην ξεχνάτε πως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να πατήσετε και στον σχετικό σύνδεσμο που θα λάβετε μέσω εμαιλ. 

Από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσει κανείς στη Novibet εφαρμογή είναι πως όλες οι δυνατότητες που έχει στην desktop έκδοση, είναι διαθέσιμα με την ίδια ευκολία και στην Mobile εφαρμογή. Ένα από αυτά είναι φυσικά και ο τρόπος μεταφοράς χρημάτων, δηλαδή οι καταθέσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και δίχως έξτρα κόστη. Να σημειώσουμε πως οι χρόνοι εκτέλεσης είναι στιγμιαίοι, κάτι που σημαίνει πως σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας. 

Οι άνθρωποι που έστησαν την Novibet «πάτησαν» σε κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως είναι για παράδειγμα τα δημοφιλή γεγονότα σε πρώτο πλάνο καθώς και τα κορυφαία παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το μενού είναι κυλιόμενο και μεταφέρεστε σε κάθε άθλημα με την μπάρα, ενώ όλα οι αγορές που συναντά κανείς στην desktop έκδοση, είναι διαθέσιμα και στο Novibet mobile. 

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.