Bwin mobile (παρουσίαση)

Έπειτα από σχεδόν μια πενταετία απουσίας από την ελληνική αγορά, η bwin gr το 2018 έκανε το μεγάλο come back με σκοπό να κερδίσει και πάλι μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές που λειτουργούν πλέον νόμιμα στη χώρα μας.

Και από τον πρώτο κιόλας καιρό λειτουργίας της, έδειξε ότι τα καταφέρνει περίφημα. Κορυφαίες αποδόσεις σε γεγονότα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ασυναγώνιστο live streaming και η μοναδική υπηρεσία BUILD A BET (που τη βρίσκουμε σε ορισμένες στοιχηματικές) την φέρνουν σίγουρα στο τοπ5 των προτιμήσεων των παικτών στοιχήματος.

Σε συνέχεια όμως του μεγάλου ανταγωνισμού, δε θα μπορούσε να μείνει εκτός της δυνατότητας του στοιχηματισμού από κινητό. Αναπτύσσοντας κι αυτή μια εξαιρετική εφαρμογή στοιχήματος. Το bwin.gr app είναι γεγονός κι έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς παίκτες που θέλουν να έχουν ολοκληρωτική παικτική εμπειρία από το smartphone και το tablet τους.

Στον παρακάτω review θα γίνει μια λεπτομερής ανάλυση των υπηρεσιών που προσφέρει το νέο application της bwin και παρουσίαση του πληρέστερου οδηγού εγκατάστασης που θα βρείτε, ενώ θα δούμε πως μπορούν να παίξουν στοίχημα από κινητό, όσοι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν το bwin betting app στη συσκευή τους.

Bwin app

Να σημειωθεί ότι το bwin mobile app το βρίσκουμε και σε συσκευές με λογισμικό android, αλλά και σε συσκευές που “τρέχουν” το iOS. Κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες smartphone και tablet που αξιοποιούν τα λογισμικά Android και iOS που θα δούμε παρακάτω, είναι οι εξής:

ΜΑΡΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

APPLE

iPad, Air, Mini, Pro, iPhone 5, 5S, 5C, SE, 6, 6S, 7, 8, 8 Plus, X, XS, XR, 11
SAMSUNG S10, S10e, S10+, S20, S20+, Tab, Edge, Edge+, S6, S7, S8, S8+, S9, S9+, Note, Mini, A41, A71, A51, A90, A3, A5, A7, A8, S, pro, Xcover 3

XAIOMI

Mi 10 Lite, 10 Pro, 9 Pro, Redmi 8, Redmi 9, Redmi K30 Pro, MIX Alpha, Note 10, 10 Pro, Note 9S, Note 9 Pro Max, 8A Pro, 8A Dual
HUAWEI Mate S, XS, 30 Pro, P10, P30, P40 Pro, P40 lite, P9, lite, Mate 10 Pro, 20 Pro, plus, Y6, Y6s, Y7, MediaPad T5, M5
LG G5, G6, G7, G8, Q6, Q7, Q60, Q Stylus, V30, V40, X Power, mach, K8, K9, K11, K40, K41, K50, K61, Q60, LTE, X cam, screen, Flex 2, V10, Class, 5X, Mini, G Pads 7.0, 8.0, 8.3, 10.1


Γ
ια τους φίλους του στοιχήματος, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν την εφαρμογή στη συσκευή τους, η λύση υπάρχει μέσω του
m.bwin mobile. Που δεν είναι τίποτα άλλο από το να μπουν από τον browser του smartphone/tablet τους στη διεύθυνση www.bwin.gr και να κάνουν το παιχνίδι τους εκεί.

Οι διαφορές από το να παίζει κάποιος στην bwin. gr σε κάποιον browser ή να κάνει παιχνίδι σε κάποιο από τα bwin apps (σε android ή iOS), είναι ελάχιστες. 

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των υπηρεσιών που μας δίνει η εφαρμογή της bwin, και τσεκάρουμε τα πλεονεκτήματά της, πάμε να δούμε τον αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης σε smartphone και tablet, που δουλεύει με λογισμικό android.

bwin app android – Εγκατάσταση βήμα-βήμα

Για όσους διαθέτουν λογισμικό android, θα φανούν χρήσιμες οι παρακάτω οδηγίες, γιατί η εφαρμογή της bwingr δεν βρίσκεται στο Google Play Store για να τη βρουν με μια απλή αναζήτηση και να την κατεβάσουν. 

Bwin app android Download – Oδηγός Εγκατάστασης (βήμα – βήμα)

1
Πατήστε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της Bwin, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο m.bwin mobile.
2
Κάτω αριστερά στην οθόνη έχει την ένδειξη “Αθλήματα Α-Ω”. Πατάτε πάνω και στην επόμενη σελίδα, στη “ΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ”, πατάτε στο πρώτο από τα τρία εικονίδια.
3
Στην επόμενη σελίδα, επιλέγετε “Λήψη τώρα” για να κάνετε download το bwin app.
4
Αφού ρυθμίσουμε την εφαρμογή από “Άγνωστες πηγές” προχωρούμε στην εγκατάσταση.
Αναλυτικές Οδηγίες Εγκατάστασης (Φωτογραφίες)

 

BHMA 1

Πάτησε πάνω στο “Παίξε Νόμιμα” της βςιν, στην ενότητα “Στοιχηματικές” που υπάρχει στο site μας, για να οδηγηθείτε στο m.bwin mobile.


BHMA 2

Στο κάτω και αριστερά μέρος της οθόνης, πατήστε στην ένδειξη “Αθλήματα Α-Ω”


BHMA 3

Στην επόμενη σελίδα, πατάτε στο πρώτο από τα τρία εικονίδια στη “ΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ”, αυτό που αναφέρει “Στοίχημα”


BHMA 4

Από την επόμενη σελίδα που θα σας ανοίξει, επιλέγετε “Λήψη τώρα”. Πριν ξεκινήσει το download του Bwin app, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από “Άγνωστες Πηγές”.


BHMA 5

Ενεργοποίησε την εγκατάσταση Άγνωστων πηγών. Μόλις πατήσεις στο κατεβασμένο αρχείο, θα λάβεις την προειδοποίηση ότι οι εφαρμογές τέτοιου τύπου μπορεί να βλάψουν τη συσκευή σου.


BHMA 6

Πάτησε «Ρυθμίσεις» ώστε από τις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής σου να επιτρέψεις την εγκατάσταση εφαρμογών από πηγές άλλες, εκτός του Google Play Store.


BHMA 7

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάτησε OK.


BHMA 8

Το τελευταίο βήμα, είναι να επιλέξετε το αρχείο bwin.apk (από τις Λήψεις ή τα Αρχεία της συσκευής σας) και να πατήσετε το κουμπί Εγκατάσταση (Install).


BHMA 9

H εφαρμογή είναι έτοιμη να την ανοίξετε (Open).


*Σημείωση ✍️

Σε αρκετές συσκευές, μόλις πατήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής, σας βγάζει ότι θα πρέπει να κάνετε αποδοχή των εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Αυτό συμβαίνει γιατί κατεβάζουμε την εφαρμογή από κάποια ιστοσελίδα και όχι από το επίσημο google play store. Δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος βλάβης στο κινητό, ακολουθούμε την παρακάτω διαδρομή:

“Ρυθμίσεις Ασφαλείας → Άγνωστες πηγές → Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές εκτός από το Google Play”

Μόλις ολοκληρώσετε και το τρίτο βήμα μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή bwin για να τη σετάρετε. 

Για τους κατόχους των iPad και iPhone η διαδικασία για να κατεβάσουν το bwin ios app είναι πολύ πιο απλή. Απλά μπαίνουν στο iTunes Store της Apple κάνουν Search την εφαρμογή “bwin app ios” και την κατεβάζουν όπως κάθε άλλο application στη συσκευή τους.

Bwin android app 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο στα android, όσο και στα iOS smartphone/table, η εφαρμογή της bwin αναβαθμίζεται διαρκώς. Για τους χρήστες όμως συγκεκριμένα των android, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενημέρωση και το update γίνεται αφού μπείτε στην εφαρμογή. Εφόσον μιλάμε για ένα application που δεν βρίσκεται στο Google Store, δεν αναβαθμίζεται αυτόματα.

Οι αναβαθμίσεις είναι απαραίτητο να γίνονται, προκειμένου το app της bwin,gr να λειτουργεί σωστά και να προσφέρει τις παρακάτω μοναδικές υπηρεσίες.

Quick bet: Δυνατότητα για πιο γρήγορη τοποθέτηση αθλητικών στοιχημάτων μέσω κινητού και του bwin gr mobile. Από τις λίγες εφαρμογές στοιχηματικών που δίνουν τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ειδοποιήσεις: Η εφαρμογή της bwin δίνει δυνατότητα ενημέρωσης με τρεις τρόπους. Είτε με sms*, είτε μέσω του bwin app for android, είτε μέσω e-mail.

Live: Με το πάτημα ενός κουμπιού εμφανίζεται όλο το live πρόγραμμα των αγώνων που είναι σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή στην πλατφόρμα.

Ρυθμίσεις Στοιχήματος: Μια σειρά από ρυθμίσεις που κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι από smartphone/tablet. Αυτόματο ποντάρισμα, παράκαμψη επιβεβαίωσης στοιχήματος, αυτόματη αποδοχή αλλαγής αποδόσεων (προς τα πάνω ή προς τα κάτω).

Δακτυλικό αποτύπωμα: Δυνατότητα να μπαίνεις στην εφαρμογή, δίχως να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογείς τον κωδικό και το username. Προφανώς υπάρχει δυνατότητα απομνημόνευσης των παραπάνω στοιχείων, όμως διατρέχεις κίνδυνο να μπει κάποιος στον λογαριασμό σου, αν η συσκευή σου κλαπεί. Με το δακτυλικό αποτύπωμα όμως, έχεις αυτή τη δικλείδα ασφαλείας.

Slider: Για γρήγορη περιήγηση ανάμεσα στα γεγονότα της ημέρας, και σε διάφορες προωθητικές ενέργειες που παρέχει η bwin στους πελάτες της. Επιπλέον, στο κάτω μέρος της οθόνης δίνεται Slider με δυνατότητα επιλογής quick-bet, ανάμεσα σε διάφορα combo bet, bet ενισχυμένων αποδόσεων ή build a bet.

*Υπάρχουν χρεώσεις, 0,10ευρώ/sms

➥ Bwin mobile android – Προσφορές και Συναλλαγές

Είτε παίζεται από το κινητό σας, μέσω της bwin .gr, είτε από την εφαρμογή, είτε από τον υπολογιστή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι ισχύουν οι προσφορές, ενώ δεν υπάρχει καμία διαφορά σχετικά με τις συναλλαγές.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* PC Mobile App
Live Streaming* ✔️ ✔️ ✔️
Built A Bet ✔️ ✔️ ✔️
Edit my bet ✔️ ✔️ ✔️
Αυτόματο cash out* ✔️ ✔️ ✔️

Οι τρόποι κατάθεση και συναλλαγής μέσα από το App της Bwin δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς της ιστοσελίδα σε έκδοση PC (bwin gr).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΑΝΑΛΗΨΗPC (βςιν gr) PC Mobile App
visa-payment ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
viva-payment ✔️ ✔️ ✔️
paysafe ✔️ ✔️ ✔️
skrill ✔️ ✔️ ✔️
✔️ ✔️ ✔️
neteller ✔️ ✔️ ✔️
Οδηγίες για την εγγραφή σας

1
Κάντε κλικ σε ένα από τα διαφημιστικά της Βςιν που βρίσκονται στο site μας
2
Πατήστε στο κόκκινο κουμπί “Εγγραφή” και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
3
Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό θα μπορέσετε να δείτε όλες τις προσφορές* που δίνει η Bwin στους νέους πελάτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Πρόκειται για πολύ απλή διαδικασία που διαρκεί ελάχιστα λεπτά. Από το κινητό, ή το τάμπλετ σας πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της. Στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης σας υπάρχει η επιλογή «Αθλήματα Α-Ω». Πατώντας πάνω της, ανοίγουν όλα τα διαθέσιμα αθλήματα και στη νέα σελίδα θα βρείτε την ένδειξη «Λήψη Εφαρμογών». Εκεί, επιλέξτε το κίτρινο εικονίδιο που αφορά το στοίχημα. Στο νέο παράθυρο που θα σας ανοίξει θα πρέπει να πατήσετε στο «Λήψη Τώρα». Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση του Bwin app, θα πρέπει να ενεργοποιήστε την εγκατάσταση από «Άγνωστες Πηγές». Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται για κάποια εφαρμογή που θα βλάψει το κινητό σας, είναι απόλυτα ασφαλής.

Εξίσου απλή διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί εύκολα και άμεσα. Αφού μπείτε στην ιστοσελίδα -ή το application της Bwin gr, θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Εγγραφή». Στη φόρμα που θα ανοίξει, πρέπει να συμπληρώσετε τα αληθινά σας στοιχεία και από εκεί και πέρα να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, πριν επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη δημιουργία λογαριασμού. Όταν το κάνετε, θα σας έρθει στο email σας ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης, τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό ήταν, είστε έτοιμοι για παιχνίδι!

Είτε χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα από υπολογιστή, η κινητό, είτε τη Bwin εφαρμογή, οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν σε όλες τις περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο. Είναι αυτονόητο, πως εφόσον έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, αυτά είναι διαθέσιμα σε όλους τους τρόπους. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να κάνετε κανονικά καταθέσεις, ή αναλήψεις μέσα χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, e wallets και τραπεζικού εμβάσματος, με όλες τις δημοφιλείς μεθόδους για τους Έλληνες παίκτες.

Όταν μιλάμε για Bwin mobile, μιλάμε για ένα προϊόν που αναβαθμίζεται διαρκώς ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των παικτών. Στην ουσία μιλάμε για όλα όσα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της με κάποιες εξτρά λειτουργίες που διευκολύνουν τους χρήστες smartphone και τάμπλετ. Κάποιες από αυτές για παράδειγμα είναι το quick bet, η δυνατότητα login με δαχτυλικό αποτύπωμα, οι ειδοποιήσεις και οι ρυθμίσεις που αφορούν το αυτόματο ποντάρισμα και την παράκαμψη επιβεβαίωσης στοιχήματος.

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.