Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ολυμπιακός-Παοκ Προγνωστικά 24-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
24 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα Κύπελλο βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Το πρώτο παιχνίδι στην τούμπα είχε λήξει με σκορ 3-2 υπερ του ΠΑΟΚ, ένα σκορ το οποίο ήρθε με ανατροπή καθώς οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 2 γκολ και στην συνέχεια έφαγαν τρία.

Μετά την καραντίνα η ομάδα που έχει ξεκινήσει με την καλύτερη φόρμα, είναι ο Ολυμπιακός και αυτό νομίζω είναι κάτι που το έχουν διαπιστώσει όλοι. Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ολυμπιακός με 2 γρήγορα γκολ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κατάφερε να πάρει την νίκη και στην συνέχεια να κάνει συντήρηση δυνάμεων χωρίς να κινδυνέψει.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και να πάρει την πρώτη του νίκη στα play off. Μια νίκη πάντως που θα έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών που φαινόταν ότι δεν είναι σε καλά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την νίκη για την πρόκριση και σύμφωνα με την εικόνα των δυο ομάδων φαίνεται ότι μπορεί να την πάρει. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται η είσοδος στον τελικό κυπέλλου και ίσως και το τρόπαιο. Ο άσος σε τόσο χαμηλή τιμή δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να παιχθεί. 

Θα επιλέξω το στοίχημα να σκοράρει ο Ελ Αραμπί, γιατί είναι ο παίκτης που σκόραρε στην Τούμπα, σκόραρε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είναι αυτός που θα ψάχνουν όλοι στις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Ακόμα και σε περίπτωση πέναλτι, αυτός θα είναι η πρώτη επιλογή.

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή :  Eλ Αραμπί με 2,40 απόδοση στον Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.