Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ατρόμητος-Λαμία Προγνωστικά 13-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
12 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Ατρόμητος – Λαμία Προγνωστικά Στοιχήματος Ελλάδα Superleague 1 βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Ο Ατρόμητος (2η θέση, 32 βαθμοί) επρόκειτο να ξεκινήσει τα πλέι-άουτ, ώντας στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την πρωτιά του, καθώς το εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ξάνθης δε διεξήχθη.

Η Λαμία (3η θέση, 30 βαθμοί) έκανε το ξεκίνημα που περίμενε σε αυτή τη σειρά αγώνων, με αποτέλεσμα να πλησιάσει την κορυφή. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-0.

Εκτίμηση: Ο Ατρόμητος είναι ”μουδιασμένος” από τη διακοπή, αλλά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα και την πρωτιά του. Οι Φθιώτες μπήκαν πολύ καλά και θέλουν να συνεχίσουν έτσι για να ελπίζουν στην κορυφή.

2-3 γκολ με 2.00 απόδοση στην Sportingbet

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.