ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Οφη-Αεκ Προγνωστικά 14-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
13 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

ΟΦΗ – ΑΕΚ Προγνωστικά Στοιχήματος Ελλάδα Superleague 1 βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΟΦΗ στο πρώτο ματς των πλέι-οφ με τον Άρη στο “Κ.Βικελίδης”, παρότι ηττήθηκε με 3-1, αφού προηγήθηκε από νωρίς, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να “πατήσει” σε αυτό το προβάδισμα.

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό (1-1), ο οποίος προηγήθηκε στο 61΄με τον Μακέντα και στο 75΄ο Λιβάγια έφερε το ματς στα ίσια. Με “2” απόψε θα ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ, που δεν πέρασε το “τριφύλλι” χθες στο ΟΑΚΑ (0-0) και έτσι θα βρεθεί στο +2 από τους “ασπρόμαυρους”, περνώντας στην 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι θα είναι “ανοικτό”, αφού οι Κρητικοί δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα παίξουν ελεύθερα. Η Ένωση θέλει μόνο νίκη και το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει απουσίες, οπότε ο Μάσιμο Καρέρα έχει όλα τα “όπλα” στην φαρέτρα του. 

G/G με 2.10 απόδοση στον Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.