ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παοκ-Μπεσίκτας Προγνωστικά 25-08-2020

Δημοσιεύθηκε:
25 Αυγούστου 2020
Κατηγορία:

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας Προγνωστικά με bet365

Στοίχημα Champions League βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Ένα μεγάλο όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και της διοίκησης, είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έφτασε κοντά σε αρκετές περιπτώσεις, όμως δε τα κατάφερε. Η φετινή αποστολή, που είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη, ξεκινάει με αντίπαλο μια ομάδα που μπήκε από το «παράθυρο» στη διοργάνωση, καθώς η 2η Τραμπζονσπόρ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ και η Μπεσίκτας, που τερμάτισε μια θέση κάτω την αντικατέστησε.

Οι Τούρκοι έχουν να παίξουν μπάλα από τον Ιούλιο, όμως δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα στο ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ τους και έρχονται με φιλοδοξίες. Θεωρούμε πως και οι 2 ομάδες έχουν ικανότητα να σκοράρουν, σε ένα μονό ματς που θα κρίνει πολλά.

Εκτίμηση: G/G με 2.12 απόδοση στην Bet365

Δείτε στατιστικά για όλα τα σημερινά ματς στην κατηγορία  Παιχνίδια Ημέρας

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.