Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Β’ Γαλλίας 2η αγωνιστική : Οσέρ και Χάβρη ξεχώρισαν.

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Αυγούστου 17 03:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ligue 2 prognostika

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις . Μοναδική εξαίρεση ήταν ο αγώνας της Μπρέστ με την Βαλενσιέν, όπου πολύς κόσμος πόνταρε πάνω στον άσο και τελικά ο αγώνας έληξε 2-3

Εννοείται πως και σε αυτή την αγωνιστική δεν πρόκειται να ασχοληθούμε στοιχηματικά με κανέναν αγώνα. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο άρθρο, θα είμαστε παρατηρητές για τις πρώτες 4-5 αγωνιστικές και μετά θα ξεκινήσουμε τα πονταρίσματα σε αυτό το πρωτάθλημα.

Προς το παρόν μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα μακροχρόνια στοιχήματα που έβγαλα πρόσφατα οι μπουκ για την ligue 2

ligue 2 makroxronia

Τα δυο πρώτα φαβορί ( Λοριάν και Νανσί) είναι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν φέτος από την ligue 1. Η γνώμη μου είναι πως τα τρια καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας είναι η Λάνς, η Οσέρ και η Χάβρη και αυτές που αξίζουν να παιχθούν σε μακροχρόνιο στοίχημα. 

Από τους σημερινούς αγώνες, υπάρχουν δυο μεγάλα ντέρμπι όπου η ισοπαλία φαντάζει το πιο λογικό σημείο. Χάβρη και Οσέρ έδειξαν πως είναι ομάδες πως θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Λογικά θα προφυλαχθούν και οι δυο για να μην χάσουν σε αυτόν τον αγώνα. Το άλλο ζευγάρι είναι το Λάνς – Νιμ. Και οι δυο έχασαν την πρώτη αγωνιστική, οπότε θεωρώ ότι στον σημερινό αγώνα θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στο να μην κάνουν και δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

 

Μακροχρόνια Στοιχήματα Β’Γαλλία

Πρωταθλητής Ligue 2 / Λάνς – 6,00

Πρωταθλητής Ligue 2 / Οσέρ – 12,00

 

Δυάδα Fun Bet

Χάβρη – Οσέρ : Χ – 3,05

Λάνς – Νίμ: Χ – 3,25

Συνολική απόδοση 9,91 στο stoiximan.gr

 

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Ligue-2-France-10467?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”soft” background=”#0343ad” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/FRANCE2.png”]Δείτε όλες τις αποδόσεις των αγώνων της Ligue 2[/su_button]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.