Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Β’ Γαλλίας 5η αγωνιστική : Ασταμάτητες Χάβρη και Ρέμς

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Αυγούστου 17 03:14 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ligue 2 prognostika

Χάβρη και Ρέμς μέχρι στιγμής έχουν το πάρει απόλυτο στην βαθμολογία, ενώ Λάνς, Οσέρ και Νανσί είναι οι ομάδες που ακόμα  ψάχνονται και δεν έχουν καταφέρει να παίξουν σύμφωνα με αυτά που ”αξίζουν”.

Βαλενσιέν και Νιορ είναι δυο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αμυντικά και οι δυο τα πάνε πολύ καλά και δεν αποκλείεται σήμερα οι άμυνες να εξουδετερώσουν τις επιθέσεις δεν βλέπω κάποια στοιχηματική ευκαιρία για αυτό το αφήνω όπως έχει. Η ισοπαλία είναι το πρώτο σημείο σε αυτό το παιχνίδι.

Μπουργκ – Γκάζελεκ :  Οι γηπεδούχοι έχουν μέχρι στιγμής 3 ήττες και 1 νίκη ενώ η Γκάζελεκ έχει 3 ισοπαλίες και 1 νίκη. Η Γκάζελεκ δείχνει ποιοτικά ένα επίπεδο πιο πάνω, αλλά έχει ερνητική προιστορία σε αυτό το γήπεδο και θα αποφύγω αυτό το σημείο. Το να μην σκοράρουν και οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ πιθανό. 

Το Μπρέστ – Νανσί είναι ντέρμπι και μπορεί να καταλήξει σε οποιοδήποτε σημείο η μπίλια. Αν κάποιος θέλει να παίξει κάτι σε αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι προτιμότερο είναι το 2-3 γκολ.

Το Νίμ – Χάβρη είναι και αυτό ντέρμπι, αλλά εδώ υπάρχει αξία στο διπλό. Η Νίμ με μια νίκη με τα χίλια ζόρια μέχρι στιγμής δίνεται καθαρό φαβορί, απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Στην τιμή που είναι το διπλό μας παίρνει άνετα να το παίξουμε με ασιατικό DNB, να καλύψουμε και το ενδεχόμενο ισοπαλίας.

Στο Κουεβιλί – Κλερμόν οι νεοφώτιστοι θα ψάξουν για την πρώτη τους νίκη, απέναντι στην Κλερμόν που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει και τίποτα σπουδαίο. Οι μπουκ θεωρούν βέβαια ότι η Κλερμόν είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά εμένα σε αυτες τις πρώτες αγωνιστικές δεν με έχει πείσει ότι μπορεί να πάρει τον ρόλο του φαβορί σε εκτός έδρας αγώνες.

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” background=”#3e80ec” size=”7″ center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”] Παίξε στοίχημα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο stoiximan.gr[/su_button]

 

Το Σοσό – Σατορού είναι παιχνίδι για να στηρίξουμε τον άσο, αλλά στο 1,60 δεν υπάρχει κάποια αξία. Η Σοσό στην έδρα της παίζει πολύ επιθετικά αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα της και η Σατορού δεν είναι ομάδα που παίζει και τόσο σφιχτά. Το over 2,5 είναι αρκετά πιθανό και έχει εξαιρετική τιμή

Στο Τούρ – Αζαξιό οι γηπεδούχοι θα ψάξουν σήμερα την πρώτη τους νίκη για να ξεκολλήσουν από τον πάτο, αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών. Καλύτερη είναι η εικόνα της Αζαξιό σε αυτούς τους πρώτους 4 αγώνες, αλλά όπως και πέρυσι, δείχνει πολύ δυνατή εντός έδρας και πολύ φοβισμένη στα εκτός.

Παρί 98 – Οσέρ : Οι γηπεδούχοι είναι μια από τις ομάδες με το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, για αυτό προσπαθούν παίζοντας αμυντικά να μην εκτεθούν σε κανένα ματς και να πάρουν όσες περισσότερες ισοπαλίες μπορούν. Η Οσέρ έχει το πιο ακριβό ρόστερ στην κατηγορία αλλά μέχρι στιγμής καταρρέει. Το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να παιχθεί καθώς δεν θα αργήσει και πολύ να πάρει μπροστά η Οσέρ

Το Σάββατο υπάρχει το παιχνίδι Λοριάν – Ρεμς. Από τις πιο δυνατές ομάδες στην κατηγορία και η νίκη θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για όποια ομάδα την πάρει. Η Ρεμς μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ σε αυτές τις πρώτες 4 αγωνιστικές. Πιστεύω ότι η ισοπαλία θα αφήσει και τις δυο ομάδες ικανοποιημένες. 

Την Δευτέρα κλείνει η 4η αγωνιστική με το παιχνίδι Ορλεάν – Λάνς. Η Ορλεάν στην έδρα της δεν κλείνεται και η Λάνς με την ανάγκη που έχει για να πάρει την πρώτη της νίκη, νομίζω μόνο την άμυνα δεν πρόκειται να παίξει. Το over 2,5 είναι σε πολύ καλή τιμή

 

Μπουργκ – Γκάζελεκ : N/G – 1,95

Νίμ – Χάβρη : 2  DNB – 2,20

Σοσό – Σατορού : Οver 2,5 – 2,12

Τούρ – Αζαξιό : N/G – 1,93

Ορλεάν – Λάνς : Over 2,5 – 2,02

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/league/Soccer-FOOT/Ligue-2-France-10467?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”soft” background=”#0343ad” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/FRANCE2.png”]Δείτε τις αποδόσεις αυτής της αγωνιστικής για όλους τους αγώνες της Ligue 2  στο stoiximan.gr[/su_button]

Καλή επιτυχία σε ότι και επιλέξετε!

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.