ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπέτις – Θέλτα : για τους πρώτους βαθμούς και οι δύο ομάδες

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 25 Αυγούστου 17 14:47 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Μπέτις – Θέλτα : η Μπέτις ξεκινάει ουσιαστικά απόψε τη φετινή σεζόν, μιας και η πρεμιέρα στο Καμπ Νου δεν έμοιαζε αγώνας που θα μπορούσε να αποφέρει κάτι θετικό. Υποδέχεται τη Θέλτα και ασφαλώς στο γήπεδό της θα ήθελε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι δε δείχνουν να έχουν μονταριστεί ακόμα και θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Η Μπέτις δεν κινδύνεψε ουσιαστικά πέρυσι έχοντας μια σχετικά ήρεμη σεζόν και ανάλογη πορεία επιθυμεί και για τη φετινή χρονιά.

Αντίθετα η Θέλτα έχει υψηλότερες απαιτήσεις οι οποίες όμως πέρυσι δεν επιβεβαιώθηκαν ειδικά στη LaLiga, αφού η ομάδα είχε ρίξει και κάπως το βάρος στο Europa League όπου έφτασε μια ανάσα από τον τελικό. Φέτος χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα αν και στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σοσιεδάδ εμφανίζοντας αμυντικές αδυναμίες, παρόλο ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε καλύτερη απόδοση από τους Βάσκους. Θέλει απόψε να ρεφάρει αυτήν την ήττα όμως θα χρειαστεί να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη με την πρεμιέρα, γιατί σε αυτήν την περίπτωση πολύ δύσκολα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά και προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ, αφού και οι δύο ομάδες είναι ικανές να φτάσουν στη νίκη και δε φημίζονται ιδιαίτερα για τις αμυντικές τους επιδόσεις. Και οι δύο θα κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για τη νίκη, οπότε το Over συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

 
ΜΟΝΟ 25-08-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ OVER 2,02  

 

ΤΡΙΑΔΑ 25-08-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 2,00  
ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1 2,14  
ΣΟΣΟ – ΣΑΤΟΡΟΥ OVER 2,12  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 9,07 stoiximan-mikro

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.