Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Αμιάν – Νις : να καλύψει το χαμένο έδαφος – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Αυγούστου 17 23:16 Κατηγορία: Ταμεία
prognostika ligue 1

Αμιάν – Νις : οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Νάπολι στο Champions League και φυσιολογικά ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Europa League, σε έναν σχετικά βατό όμιλο. Πάντως η προσπάθειά τους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League τους στοίχισε στην Ligue 1 μιας και ξεκίνησαν με 2 ήττες το πρωτάθλημα και μόλις την 3η αγωνιστική κατόρθωσαν και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς. Τώρα είναι καιρός να επικεντρωθούν και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις και ο σημερινός αντίπαλος μοιάζει ιδανικός τόσο για την αγωνιστική όσο και για την ψυχολογική ανάκαμψη των παιχτών.

Κι αυτό γιατί η Αμιάν δε δείχνει να έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της Ligue 1 και σε 3 αγώνες μέχρι στιγμής έχει δεχθεί ισάριθμες ήττες, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει ακόμη κάποιο τέρμα. Βέβαια το πρόγραμμα δεν ήταν και το ιδιανικό για μια νεοφώτιστη ομάδα, όμως και ο σημερινός αντίπαλος είναι εξίσου δύσκολος όπως και οι προηγούμενοι και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια ίσως και τύχη προκειμένου να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς πάντως έχει φαβορί τη Νις η οποία είναι υποχρεωμένη να παίρνει παιχνίδια όπως το σημερινό, αν θέλει να επαναλάβει την εκπληκτική περσινή της πορεία και γιατί όχι να τα πάει και ακόμη καλύτερα, αφού διαθέτει πολύ αξιόλογο υλικό. Θα αγωνιστεί απόψε για τη νίκη ώστε να καλύψει και λίγο το χαμένο έδαφος από το άσχημο ξεκίνημά της και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της υποδεέστερης Αμιάν. Το διπλό προσφέρεται σε αρκετά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 26-08-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΜΙΑΝ – ΝΙΣ 2 2,22 3-0 

 

ΤΡΙΑΔΑ 26-08-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 1,93 3-0
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ OVER 2,30 2-2
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ OVER 1,95 3-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,66 stoiximan-mikro

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.