Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Αμβούργο – Λειψία : θέλουν το 3 στα 3 οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 17 11:37 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Αμβούργο – Λειψία : οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά τη φετινή σεζόν με 2 στις 2 νίκες δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να έχουν μια εντελώς διαφορετική πορεία από τις προηγούμενες χρονιές, όπου πάντα πάλευαν για την παραμονή τους. Βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο έχουν καταφέρει να ανέβουν επίπεδο. Απόψε αντιμετωπίζουν μια αρκετά ποιοτική ομάδα και η νίκη δε μοιάζει και τόσο εύκολο αποτέλεσμα, παρ’ όλ’ αυτά θέλουν να πετύχουν το 3 στα 3, που εκτός των άλλων θα τονώσει αρκετά και την αυτοπεποίθηση των παιχτών. 

Η Λειψία πέτυχε την πρώτη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει ανάλογα και στο αποψινό παιχνίδι, όμως αυτό λαμβάνει χώρα μόλις λίγες μέρες πριν από την παρθενική της παρουσία στο Champions League και αυτό ίσως επηρεάσει κάπως τους παίχτες. Πάντως διαθέτει την ποιότητα να επιβληθεί του Αμβούργου, όσο κι αν οι γηπεδούχοι είναι παραδοσιακά πιο δυνατοί όταν αγωνίζονται στο γήπεδό τους.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγωστικά καθώς από τη μια το Αμβούργο δείχνει σε καλή κατάσταση και αγωνίζεται στην έδρα του, από την άλλη η Λειψία διαθέτει την ποιότητα αλλά αγωνίζεται εκτός έδρας και έχει και ευρωπαϊκό αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην πολύ ισχυρή Μονακό. Οπότε προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν για τη νίκη και λογικά θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι. Οι αποδόσεις για το Over βρίσκονται σε σχετικά χαμηλές τιμές, όμως για τα δεδόμενα του αγώνα αποδεκτές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 08-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΕΙΨΙΑ OVER 1,83  

 

ΤΡΙΑΔΑ 08-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΖΑΞΙΟ – ΝΙΜ 1 2,45  
ΣΑΤΟΡΟΥ – ΚΟΥΕΒΙΛΙ ΡΟΥΕΝ 1 1,95  
ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ OVER 1,88  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,98 stoiximan-mikro

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.