Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βιγιαρεάλ – Μπέτις : για την πρώτη τους νίκη τα ”κίτρινα υποβρύχια” – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 17 23:51 Κατηγορία: Ταμεία
ispania-laliga

Βιγιαρεάλ – Μπέτις : οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με δύο εκτός έδρας ήττες χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει ακόμη γκολ, κάτι που σαφώς και δεν τιμά τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν. Αντίθετα η Μπέτις μετά την αναμενόμενη ήττα στην πρεμιέρα από τη Μπαρτσελόνα κατάφερε την 2η αγωνιστική και επικράτησε της Θέλτα εντός έδρας με 2-1, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα αρκετά γρήγορο ποδόσφαιρο. Απόψε δοκιμάζεται σε ακόμη μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει να κάνει σεφτέ για τη φετινή σεζόν.

Το ματς είναι ιδιαίτερο για τη Βιγιαρεάλ μιας και είναι το πρώτο για φέτος στο Ελ Μαδριγάλ και παρόλο που έχει ξεκινήσει αρκετά άσχημα, θα ήθελε απόψε μπροστά στο κοινό της να δώσει μια ωραία παράσταση. Ασφαλώς και πρώτο μέλημα είναι η νίκη όμως το κοινό των γηπεδούχων έχει απαιτήσεις για καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια όμορφη αναμέτρηση απόψε. Σε αυτό άλλωστε θα βοηθήσει και η Μπέτις της οποίας τα πρώτα δείγματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά και μένει να δούμε και τη συνέχειά της στη φετινή LaLiga. 

Το ματς πάντως έχει φαβορί τη Βιγιαρεάλ παρόλο που δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα, μιας και εντός έδρας συνήθως αγωνίζεται πολύ καλύτερα απ’ ότι εκτός. Η Μπέτις δεν έχει το όνομα που θα τρομάξει τους γηπεδούχους και λογικό είναι να πιέσουν από την αρχή του αγώνα προκειμένουν να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα τα ”κίτρινα υποβρύχια” θα καταφέρουν να επικρατήσουν και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου πάντως δε βρίσκονται σε ικανοποιητικές τιμές. 

 
ΜΟΝΟ 10-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ 1 1,88  3-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 10-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΝ OVER 1,75 1-3
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1,80 1-1
ΓΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ OVER 1,90 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,00 stoiximan-mikro

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.