Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάριμπορ – Σπάρτακ Μ. : μετράει η εμπειρία – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Αυγούστου 18 21:50 Κατηγορία: Ταμεία
stoixima champions league

Μάριμπορ – Σπάρτακ Μ. : συνέχεια στην 1η αγωνιστική του Champions League απόψε με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις και σε μία από αυτές η Μάριμπορ υποδέχεται την Σπάρτακ Μόσχας στο πλαίσιο του 5ου ομίλου και είναι λογικό και οι δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας, κάτι που όμως είναι λογικό μιας και αφοσιώθηκαν περισσότερο στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Απόψε αγωνίζονται στην έδρα τους όπου τις περισσότερες φορές καταφέρνουν και παίρνουν θετικό αποτέλεσμα, όμως ένας αγώνας για το Champions League έχει πολύ διαφορετικές απαιτήσεις από έναν αντίστοιχο του εγχώριου πρωταθλήματος.

Η Σπάρτακ έχει ξεκινήσει μάλλον άσχημα στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, μιας και έπειτα από 9 αγωνιστικές βρίσκεται 9 πόντους μακριά από την κορυφή χωρίς να έχει πετύχει ακόμη εκτός έδρας νίκη, στατιστικά που δείχνουν κάποια αδυναμία από πλευράς των παιχτών να καθαρίζουν τους αγώνες. Πάντως η εμπειρία που διαθέτουν από ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να αποβεί καθοριστική απέναντι στους άπειρους παίχτες της Μάριμπορ και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά λόγω της κακής φόρμας στην οποία βρίσκεται η Σπάρτακ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάγαμε για ξεκάθαρο φαβορί. Η Μάριμπορ κατάφερε και απέκλεισε την Χάποελ Μπιρ Σεβά, όμως τα δύσκολα γι΄αυτήν ξεκινούν απόψε, αφού θα πρέπει να αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται στη φάση των ομίλων. Σε τέτοια ματς πάντως η εμπειρία και η ποιότητα κάποιων παιχτών μετράει και λογικό είναι στοιχηματικά να κλείνουμε προς τους Ρώσους που διαθέτουν τα δύο αυτά στοιχεία σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι οι Σλοβένοι. Οι αποδόσεις για το διπλό βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 13-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΣΠΑΡΤΑΚ Μ. 2 1,93 1-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 13-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΕΙΨΙΑ – ΜΟΝΑΚΟ Χ2 1,80 1-1
ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ OVER 1,85 1-3
ΣΑΧΤΑΡ – ΝΑΠΟΛΙ OVER 1,75 2-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,83 stoiximan-mikro

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.