Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Champions League: 3αδα ειδικά στοιχήματα – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 17 00:02 Κατηγορία: Ταμεία
stoixima champions league

Τα σημερινά παιχνίδια έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με τα χθεσινά. Για άλλη μια φορά θα πω να μην ανοίγεστε πολύ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς είναι εξακριβωμένο πως οι μπουκ το μεγαλύτερο κέρδος τους το έχουν από αυτές τις διοργανώσεις (Champions & Europa League).

Μια τριάδα έχω επιλέξει για σήμερα με μεγάλες αποδόσεις, όπου θα την παίξω σε ζητούμενα (2-3). Ο Kane της Τότεναμ δείχνει να είναι αρκετά φορμαρισμένος αυτό το διάστημα, γιαυτό και οι περισσότερες προωθημένες πάσες των συμπαικτών του, στοχευούν σε αυτόν. Θα ρισκάρω στην επιλογή πως ο Kane θα βάλει 2 γκολ σήμερα.

Ρίσκο και στην νίκη της Ρεάλ αλλά όχι με πάνω από 3,5 γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ πιστεύω ότι στο Μπερναμπέου θέλει απλά να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και θεωρώ ότι δεν είναι αδύνατο να τα καταφέρει.

Η 3η επιλογή μου είναι η νίκη της Λίβερπουλ σε συδυασμό με over 3,5. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι στο συγκεκριμένο μάτς με συνεισφορά και της Σεβίλλη στο σκοράρισμα. Οι Άγγλοι κατά την γνώμη μου είναι το φαβορί, οπότε θα ρισκάρω στον συνδυασμό με τα γκολ.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
CHL Τότεναμ – Ντόρτμουντ Kane (2+ γκολ) 5,40 stoiximan
CHL Ρεάλ – Αποέλ 1 & Under 3,5 3,30 sportingbet
CHL Λίβερπουλ – Σεβίλλη 1 & Over 3,5 3,55 stoiximan
 

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.