Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντιζόν – Σεντ Ετιέν : Με επιθετικούς προσανατολισμούς

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 17 20:12 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika ligue 1

Μου έκανε εντύπωση η απόδοση του over 2,5 στο Γαλλικό παιχνίδι Ντιζόν – Σεντ Ετιέν και προσπάθησα να ψάξω να βρω πληροφορίες που ίσως έχουν οι μπουκ για αυτόν τον αγώνα και τους έχουν αναγκάσει να ανεβάσουν την απόδοση του over τόσο ψηλά.  Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποια πληροφορία που να συνηγορεί στην άποψη των μπουκ.

Η Ντιζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στην αφέλεια που δείχνει παίζοντας μόνο επιθετικά σε κάθε παιχνίδι. Στην έδρα της συνήθως παίζει ακόμα πιο επιθετικά και νομίζω σε αυτό τον ρυθμό μπορεί να παρασύρει και την συντηρητική αλλά πολύ επικίνδυνη Σεντ Ετιέν. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Ντιζόν έχει μόνο over αποτελέσματα και νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να φέρει ακόμα ένα. Το over 2,5 στο 2,25 αξίζει να παιχθεί.

Στην Γερμανία έχω επιλέξει το αμφίσκορρο αποτέλεσμα στον αγώνα Μπάγερν – Μάιντς. Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να ξεσπάσουν και να δώσουν μια πειστική απάντηση στους επικριτές τους μετά την ήττα από την Χοφενχάιμ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φάει και ένα γκολ. Η Μάιντς έχει εκπληκτική προϊστορία στο σκοράρισμα στο συγκεκριμένο γήπεδο και η απόδοση νομίζω ότι είναι παραπάνω από καλή.

 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

Στο Τζουγκάρντεν – Ερέμπρο έχω επιλέξει το G/G & Over 2,5, το οποίο με έχει πληρώσει πάρα πολλές φορές σε αγώνες στην Σουηδία και ειδικά σε αγώνες που συμμετέχει η Ερέμπρο. Η Τζουγκάρντεν λογικά είναι το φαβορί, αλλά τις περισσότερες φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσει τα παιχνίδια γίνονται ”ροντέο”. G/G & Οver 2,5 – 1,95

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα έχω επιλέξει το Ροβανιέμι – Σειναγιόεν. Οι φιλoξενούμενοι είναι αυτοί που ζορίζονται περισσότερο για την νίκη και δεν αποκλείεται να την πάρουν καθώς στα τελευταία παιχνίδια η Ροβανιέμι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο λόγο να παίξουν κλειστά για αυτό θα επιλέξω το over 2,5 το οποίο είναι στην ίδια τιμή με το διπλό και θεωρώ ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

 

 

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
ligue 1 Ντιζόν – Σεντ Ετιέν Over 2,5 2,25 sportingbet
GERMANY1 Μπάγερν – Μάιντς G/G 1,95 stoiximan
SWEDEN1 Τζουγκάρντεν – Ερέμπρο G/G & Οver 2,5 1,95 sportingbet
Ροβανιέμι – Σειναγιόεν Οver 2,5 2,12 betshop
 

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.