Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σπόρτινγκ – Μπαρτσελόνα : ποντάρουμε στα γκολ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπτεμβρίου 17 08:21 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Σπόρτινγκ – Μπαρτσελόνα : παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του Champions League στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλες νίκες την 1η αγωνιστική. Η Σπόρτινγκ έδειξε ότι διαθέτει αρκετά επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα που αν βρει τους κατάλληλους χώρους μπορεί να απειλήσει με μεγάλη μάλιστα ταχύτητα. Λογικό είναι να παίξει με αντεπιθέσεις και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μιας και η ομάδα του Βαλβέρδε αναμένεται να έχει περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας.

Η Μπαρτσελόνα που δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει το ρυθμό της και οι νίκες στην Ισπανία έρχονται σχετικά εύκολα, κάτι ανάλογο δηλαδή με τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους που στο τέλος έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα. Έτσι και στο αποψινό παιχνίδι στοχεύει στους 3 βαθμούς και παρόλο ότι οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα και τον ενθουσιασμό, είναι αρκετά δύσκολο να μην τα καταφέρει.

Το ματς πάντως αξίζει περισσότερο να παιχτεί σε στοίχημα για γκολ, μιας και πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και είναι λογικό αν ανοίξει ο ρυθμός να απολαύσουμε γκολ και θέαμα. Εξάλλου και η προϊστορία των δύο αντιπάλων ευνοεί την επίτευξη πολλών τερμάτων αλλά και ο μέχρι στιγμής επιθετικός τους απολογισμός. Θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε την επιθυμητή απόδοση, όμως θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουμε σε μεγάλο τελικό σκορ.

 
ΜΟΝΟ 27-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5 2,10  

 

ΤΡΙΑΔΑ 27-09-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΕΛΤΙΚ OVER 1,75  
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER 1,93  
ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3,5 2,10  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,09 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.