Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κύπρος – Ελλάδα : περιμένοντας το στραβοπάτημα της Βοσνίας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Οκτωβρίου 17 12:53 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
προγνωστικά mundial 2018

Κύπρος – Ελλάδα : η εθνική μας πληρώνει ουσιαστικά την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με την Εσθονία και πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από αυτήν. Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχαμε αντιμετωπίσει και πάλι την Κύπρο κερδίζοντας με 2-0, χωρίς πάντως να είμαστε και πολύ καλύτεροι σε εκείνο το παιχνίδι. Τώρα που κάποιοι διεθνείς βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την αρχή της σεζόν, ευελπιστούμε να πάρουμε εκ νέου τη νίκη, αλλά κυρίως να στραβοπατήσουν οι Βόσνιοι με τους Βέλγους. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι προηγείται χρονικά του δικού μας παιχνιδιού, οπότε θα ξέρουμε αν όντως έχουμε ελπίδες για τη 2η θέση ή όχι. Κι αυτό γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμα και 2οι να τερματίσουμε να είμαστε οι χειρότεροι της σχετικής λίστας, αν και υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η Σουηδία, η Κροατία και η Σκωτία που έχουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική και είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν να κερδίσουν και τελικά να προσπεράσουμε μία από αυτές.

Όπως και νά ‘χει το πράγμα η εθνική είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση όλα θα τελειώσουν στην Κύπρο. Γιατί ακόμη και να κερδίσει η Βοσνία το Βέλγιο, θα χρειαστεί να επικρατήσει και την Τρίτη της Εσθονίας εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει πολλές δυσκολίες για τον Τζέκο και την παρέα του. 

Στοιχηματικά πάντως το διπλό προσφέρεται σε μη συμφέρουσες τιμές, αν αναλογιστούμε την ιδιαιτερότητα που έχουν οι αναμετρήσεις μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας αλλά και την καλή φόρμα στην οποία βρίσκονται αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού οι τιμές είναι αρκετά πιο μεγάλες και θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το Over βρίσκεται σε συμφέρουσες τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 07-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ OVER 2,45  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.