ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάιντζ – Άιντραχτ Φρ. : δυνατή στην έδρα της η Μάιντζ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Οκτωβρίου 17 23:53 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Μάιντζ – Άιντραχτ Φρ. : δεν τα πηγαίνουν όσο καλά θα ήθελαν οι γηπεδούχοι στη φετινή Bundesliga και βρίσκονται μόλις στην 12η θέση με 10 βαθμούς, 4 λιγότερους από τον σημερινό τους αντίπαλο. Πάντως όταν αγωνίζονται στο γήπεδό τους έχουν αισθητά πολύ καλύτερη απόδοση, και αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν και απόψε ώστε να φτάσουν στην 4η φετινή τους νίκη. Έχουν καλή παράδοση κόντρα στην Άιντραχτ και υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πηγαίνουν άσχημα μέχρι στιγμής, αν σκεφτεί κανείς την πολύ μέτρια περσινή τους εικόνα όπου ουσιαστικά δεν είχαν κάποιον ιδιαίτερο στόχο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Φέτος είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικοί και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, που τα περισσότερα έρχονται στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Έχουν ταχύτητα στην ανάπτυξή τους και αυτό είναι ένα όπλο που συχνά τους δίνει πλεονέκτημα στις αντεπιθέσεις.

Το ματς μπορεί λόγω έδρας να έχει φαβορί τη Μάιντζ, όμως οι πολύ καλές επιδόσεις της Άιντραχτ εκτός έδρας αλλά και η γενικότερη εικόνα της τη φετινή χρονιά κάνουν την υπόθεση νίκη πολύ δύσκολη για τους γηπεδούχους. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και θα αγωνιστούν για τους 3 βαθμούς στο αποψινό παιχνίδι, ενώ και η προϊστορία τους μας προϊδεάζει για κάποιο μεγάλο σκορ. Οι αποδόσεις για το Over βρίσκονται σε καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

ΜΟΝΟ 27-10-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΑΪΝΤΖ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. OVER 2,15  

 

ΤΡΙΑΔΑ 27-10-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΣΕΡ OVER 2,08  
ΣΟΣΟ – ΝΙΟΡ OVER 1,95  
ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΕΟΝΕΣΑ OVER 1,97  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,00 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.