Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Αξίζει το αμφίσκορρο στο Γουέστ Μπρόμ – Τσέλσι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Νοεμβρίου 17 03:53 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
premier agglias

Οι πρώτες αγωνιστικές μετά από τις διακοπές των πρωταθλημάτων είναι συνήθως απρόβλεπτες και όπως έγραψα και εχθές στο άρθρο μου για την Γαλλία 2, καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με τα πονταρίσματα μας. Επιπλέον να μην ξεχνάμε ότι μεσοβδόμαδα έχουμε την 5η αγωνιστική σε Champions και Europa League που είναι πολύ κρίσιμη αγωνιστική και αρκετές ομάδες θα έχουν το μυαλό τους σε αυτούς τους αγώνες.

Απο Αγγλία έχω επιλέξει το αμφίσκορρο στον αγώνα Γουεστ Μπρόμ – Τσέλσι το οποίο είναι σε πολύ καλή τιμή. Οι γηπεδούχοι στο γήπεδο τους παίζουν πολύ επιθετικά και συνήθως ένα γκολ το βάζουν σε όλες τις ομάδες. Η φετινή Τσέλσι εκτός έδρας δεν είναι τόσο σφιχτή αμυντικά όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές για αυτό και αξίζει να παιχθεί αυτό το  G/G

Από την Τσάμπιοσιπ το επόμενο σημείο και πιο συγκεκριμένα το διπλό στον αγώνα Ρέντινγκ – Γούλβς. Αυτή την εποχή η Γούλβς δείχνει να είναι σε τρομερή φόρμα και νομίζω ότι πολύ δύσκολα μπορεί να σπάσει αυτό το διπλό. Μετριότατη η Ρέντινγκ θα παίξει για να μην χάσει, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Στο Παρι Σεν Ζερμέν – Νάντ η αξία νομίζω ότι βρίσκεται στα λίγα γκολ. Η Παρί είναι σίγουρα μια ομάδα που επιθετικά μοιάζει με οδοστρωτήρα, αλλά σήμερα ο Ρανιέρι δεν πρόκειται να την αφήσει να κάνει πάρτι στην εστία της ομάδας του. Η Νάντ διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα τείχος που να μην περνάει καμία μπαλιά μέσα. Με το δεδομένο ότι η Παρί έχει μεσοβδόμαδα και αγώνα με την Σέλτικ, δεν αποκλείεται να μείνει ικανοποιημένη με μια νίκη του τύπου 1-0, 2-0 ή 2-1. 

Σεβίλλη – Θέλτα : Το μυαλό της Σεβίλλη θα είναι στον αγώνα της Τρίτης όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ σε ένα ντέρμπι που λογικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League. Τα 5 τελευταία χρόνια που έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, η Σεβίλλη έχει κερδίσει τις 3 και η Θέλτα τις άλλες 2. Πιστεύω ότι η Θέλτα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η Σεβίλλη θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες και τουλάχιστον να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Σεν Γκάλεν – Λουγκάνο : Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με βαθμούς που έχουν πάρει κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια. Σήμερα αντιμετωπίζουν την πιο αδύναμη ομάδα στην κατηγορία και ο άσος είναι εξωφρενικά υψηλός. Ίσως οι μπουκ δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην προϊστορία των δυο ομάδων που θέλει την Λουγκάνο τα τελευταία 3 χρόνια να φεύγει με θετικό αποτέλεσμα από την σημερινή έδρα.

 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

Στοίχημα Προτάσεις

ΠΡΩΤΑΘ Ομάδες Σημείο Απόδοση Book
ENGLAND-PREMIER Γουεστ Μπρόμ – Τσέλσι G/G 2,05 stoiximan
ENGLAND-CHAMPIONSCHIP Ρέντινγκ – Γούλβς 2 1,90 sportingbet
ligue 1 Παρι Σεν Ζερμέν – Νάντ Under 3,5 2,05 stoiximan
primera division Σεβίλλη – Θέλτα Χ2 2,10 sportingbet
SWISS Σεν Γκάλεν – Λουγκάνο 1 2,45 sportingbet
 

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.