Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Χέρτα – Γκλάντμπαχ : δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 17 04:35 Κατηγορία: Ταμεία
Προγνωστικά Γερμανίας

Χέρτα – Γκλάντμπαχ : οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε τόσο καλά όσο υπολόγιζαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τώρα είναι υποχρεωμένοι να παίζουν υπό πίεση μιας και έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και βλέπουν τους στόχους τους να απομακρύνονται. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι ισχυροί και ουσιαστικά είναι η κύρια πηγή πόντων, μιας και μακριά από το Βερολίνο έχουν μέχρι στιγμής μόλις 3 ισοπαλίες. Αντιμετωπίζουν απόψε μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα, παρ’ όλ’ αυτά ο στόχος είναι η νίκη.

Η Γκλάντμπαχ επίσης δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει σταθερή απόδοση και μεταμορφώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχει πάντως βαθμολογική ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ομάδες, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να καλύψει μια εντός έδρας γκέλα. Οπότε και σήμερα θα αγωνιστεί για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπου όμως πολλές φορές στο παρελθόν έχει καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τα καταφέρει και σήμερα.

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά μιας και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη και από την αγωνιστική τους φόρμα δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί. Οπότε προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, αφού και οι δύο ομάδες και ειδικά η Γκλάντμπαχ φέρνουν μεγάλα σκορ στους αγώνες τους, ενώ και η προϊστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Με βάση τις αποδόσεις το Over βρίσκεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 18-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 1,87  2-4

 

ΤΡΙΑΔΑ 18-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5 1,85 3-0
ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ OVER 2,02 1-0
ΕΜΠΟΛΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ OVER 1,73 3-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,45 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.