Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σπαλ – Φιορεντίνα : με βάση τις αποδόσεις το Over

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 17 01:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Σπαλ – Φιορεντίνα : οι γηπεδούχοι βρίσκουν σε κάποια παιχνίδια την ευκαιρία να παίρνουν επιθετικές πρωτοβουλίες και ενώ ξεκίνησαν πολύ μουδιασμένα τη φετινή χρονιά, έχουν καταφέρει να πάρουν 9 βαθμούς και να βρίσκονται πλέον πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα περισσότερα καλά παιχνίδια τα έχουν κάνει εντός έδρας, οπότε και σήμερα στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και στη νίκη, παρόλο που ο αντίπαλος είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Ο λόγος για τη Φιορεντίνα η οποία βέβαια δε θυμίζει την ομάδα άλλων εποχών και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία, δεν παύει όμως να έχει ποιοτικούς παίχτες και να είναι το φαβορί σε αναμετρήσεις όπως η σημερινή. Εκτός έδρας έχει φέτος 2 νίκες και 4 ήττες, κάτι που σαφώς προβληματίζει την τεχνική ηγεσία, μιας και δεν έχει βρει έναν τρόπο ώστε να έχει η ομάδα την ίδια αποτελεσματικότητα εντός και εκτός έδρας. Πάντως απόψε στοχεύει στη νίκη και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Το ματς δε μπορούμε να πούμε ότι έχει ξακάθαρο φαβορί, μιας και βλέπουμε τη Σπαλ να το παλεύει τελευταία και ειδικά στο γήπεδό της να έχει και την απαραίτητη ψυχολογία και να παίρνει κάποια θετικά αποτελέσματα. Προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες αλλά κυρίως η Φιορεντίνα φέρνουν αρκετά συχνά μεγάλα σκορ στους αγώνες τους και δε συνηθίζουν να παίζουν αμυντικά. Με βάση τις αποδόσεις το Over έχει οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 19-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΠΑΛ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ OVER 1,80 1-1 

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ OVER 1,83 1-1
ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ OVER 1,87 3-0
ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ OVER 1,83 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,29 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.