Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντόρτμουντ – Τότεναμ : χωρίς περιθώρια οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 17 01:48 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Ντόρτμουντ – Τότεναμ : οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο τραγικής φόρμας, με 3 σερί ήττες στη Bundesliga και συνολικά 5  σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και φυσικά 4 ματς στο Champions League χωρίς νίκη, με 2 σερί ισοπαλίες κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Χειρότερη πορεία δε θα μπορούσαν να φανταστούν στην ομάδα και καλούνται σήμερα να αποδείξουν ότι είναι ακόμη ζωντανοί, τουλάχιστον ως προν την κατάληψη της 3ης θέσης μιας και οι 2 πρώτες είναι ρεζερβέ από Τότεναμ και Ρεάλ.

Η Τότεναμ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και το μόνο που μένει είναι να πάρει και την 1η θέση στον όμιλο, η οποία θεωρητικά προσφέρει και καλύτερη κλήρωση. Χρειάζεται μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να τα καταφέρει, εκτός κι αν γκελάρει η Ρεάλ οπότε μπορεί να βολεύεται και με άλλα αποτελέσματα. Έχασε στο Λονδρέζικο ντέρμπι από την Άρσεναλ και αυτό στοίχισε κάπως στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας, μιας και τέτοια ματς είναι σημαντικά για τον σύλλογο. Θα αγωνιστεί απόψε χωρίς άγχος και πίεση για το αποτελέσμα και αυτό ίσως να βοηθήσει ώστε να δούμε όμορφο θέαμα.

Η Ντόρτμουντ πάντως έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη την οποία εκτός των άλλων τη χρειάζεται και για ψυχολογικούς λόγους, αφού τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνια και αμφισβήτηση στην ομάδα. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα έχει σοβαρό θέμα όσον αφορά την 3η θέση, μιας και την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στο Μπερναμπέου. Παρόλο που η αγωνιστική κατάστασής της είναι κακή, πιστεύω ότι και το κίνητρο αλλά και η ποιότητα των παιχτών της θα είναι αρκετά για να φέρουν τον άσσο, απέναντι σε μια Τότεναμ που δεν καίγεται κιόλας για βαθμούς. Οι αποδόσεις για το σημείο είναι αποδεκτές και με αυτόν τον άσσο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 21-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1 2,17 1-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 21-11-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΠΟΡΤΟ G/G 1,80 1-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G 1,91 1-0
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΙΨΙΑ 1 2,30 1-4
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,90 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.