Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νάπολι – Γιουβέντους : ντέρμπι τίτλου

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Δεκεμβρίου 17 12:43 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Νάπολι – Γιουβέντους : η Νάπολι φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 14 αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα 4 πόντους διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο και 2 από τη 2η Ίντερ. Ασφαλώς και στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα, με το οποίο φλερτάρει αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλά στο τέλος δεν αντέχει θα λέγαμε την πίεση. Φέτος πάντως οι παίχτες της μοιάζουν να το πιστεύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γι’ αυτό και το αποψινό παιχνίδι έχει πάρει το χαρακτήρα ντέρμπι για τον τίτλο. Πρώτος στόχος είναι η νίκη, όμως και η ισοπαλία που θα διατηρήσει τη διαφορά στα ίδια επίπεδα δε θα είναι άσχημο αποτέλεσμα.

Η Γιουβέντους όπως μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά, καθώς οι υποχρεώσεις σε Ιταλία και Ευρώπη φέρνουν και κάποιες αναπάντεχες γκέλες κυρίως λόγω κούρασης. Πάντως δε μπορούμε να πούμε ότι έχει τη δυναμική των προηγούμενων δύο χρόνων, όμως είναι η πρωταθλήτρια τα τελευταία 6 χρόνια και αυτό από μόνο του χρήζει σεβασμού από όλους τους αντιπάλους. Απόψε θα αγωνιστεί για τη νίκη προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τη Νάπολι όμως και η ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα είναι θετικό αποτέλεσμα, γιατί σε περίπτωση ήττας η διαφορά θα ανέβει επικίνδυνα στους 7 πόντους.

Το ματς είναι ντέρμπι και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί και πιθανό νικητή. Η Νάπολι εντός έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία ενώ η Γιουβέντους εκτός έχει 4-1-1. Προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν με εξαιρετική άνεση τη φετινή χρονιά, χωρίς να έχουν τόσο συμπαγείς άμυνες. Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετές φάσεις και γκολ παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα πάω με το Over, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές.  

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 01-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,05  

 

ΤΡΙΑΔΑ 01-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΑΛΑΓΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ OVER 2,02  
ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97  
ΝΤΙΖΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,96 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.