ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπιλμπάο – Εϊμπάρ : επειγόντως νίκη για τους γηπεδούχους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 18 01:25 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Μπιλμπάο – Εϊμπάρ : ματς ανάμεσα σε δύο Βάσκικες ομάδες το σημερινό, οπότε δε μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής στις απαιτήσεις του αγώνα για κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Η Μπιλμπάο έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και κινδυνεύει να βγει εκτός στόχων αρκετά νωρίς τη φετινή σεζόν. Θα χρειστεί να κάνει μια μίνι αντεπίθεση με ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων και κυρίως νικών, αν θέλει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απόψε αντιμετωπίζει μια ομάδα στα μέτρα της και αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. 

Η Εϊμπάρ τα πάει αρκετά καλά για τη δυναμική της και όπως όλα δείχνουν θα έχει μια ήρεμη χρονιά χωρίς περιπέτειες υποβιβασμού. Δυνατότητες για κάτι παραπάνω λογικά δεν υπάρχουν, παρόλο ότι βρίσκεται σχετικά κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πάντως όσο αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο τόσο και οι φιλοδοξίες των ποδοσφαιριστών θα αυξάνονται. Η αποστολή της στο αποψινό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολη και όπως φαίνεται πρώτος στόχος είναι η ισοπαλία.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους όσο κι αν η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις αποδόσεις που δίνονται από τους μπουκ. Η Μπιλμπάο χρειάζεται επειγόντως τη νίκη και όλοι στην ομάδα δείχνουν να το έχουν συνειδητοποιήσει. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τους 3 βαθμούς και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου πάντως δεν ικανοποιούν.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 26-01-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΪΜΠΑΡ 1 1,95 1-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 26-01-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΝ OVER 1,85 2-1
ΛΑΝΣ – ΟΡΛΕΑΝ OVER 1,93 0-1
ΣΑΤΟΡΟΥ – ΣΟΣΟ OVER 2,05 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,32 stoiximan

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.