ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ : μάχη για την Ευρώπη

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Μαρτίου 18 12:13 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ : οι δύο ομάδες μάχονται να μπούνε στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και ουσιαστικά αυτός ο στόχος τις κρατάει ενεργές στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά απέχουν μόλις μία νίκη από το στόχο, μιας και θα ”ανοίξει” ακόμη μία ευρωπαϊκή θέση μέσω του κυπέλλου, οπότε και η 7η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πορεία και των δύο τη φετινή χρονιά είναι παρόμοια, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους αλλά και αρκετά θετικά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολες έδρες.

Η Χόφενχαϊμ μπορούμε να πούμε ότι στηρίζεται λίγο παραπάνω στην έδρα της απ’ ότι η Άουγκσμπουργκ, όμως οι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες και είναι δύσκολο να μιλήσουμε για ξεκάθαρο φαβορί. Από πλευράς στατιστικών οι φιλοξενούμενοι φέρνουν αρκετά Over στους εκτός έδρας αγώνες τους, γεγονός που φανερώνει την έλλειψη σκοπιμότητας στο παιχνίδι τους. Συνεπώς αναμένουμε και σήμερα μια ανοιχτή αναμέτρηση με πολλές φάσεις και γκολ, και λογικό είναι στοιχηματικά να πάμε με το συγκεκριμένο Over, οι αποδόσεις του οποίου είναι οριακά αποδεκτές.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 03-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ OVER 1,90  

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ OVER 1,88  
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΝΟΒΑΡΑ OVER 2,10  
ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 2,22  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,76 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.