Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σουηδία – Ολλανδία σκοράρουν και οι δύο – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Σεπτεμβρίου 16 12:43 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
προγνωστικά mundial 2018

Σουηδία – Ολλανδία: ντέρμπι με το καλημέρα για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο του 1ου ομίλου όπου βέβαια υπάρχει και η Γαλλία, κάτι που συνεπάγεται ότι μία εκ των τριών θα μείνει σίγουρα εκτός. Η Ολλανδία δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro απογοητεύοντας στα προκριματικά και θέλει να γυρίσει σελίδα, αρχής γενομένης από απόψε και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Βέβαια όπως είδαμε και στο φιλικό κόντρα στην εθνική μας μόνο έτοιμη δεν είναι αγωνιστικά, ενώ ασφαλώς η όλη κατάσταση έχει επηρεάσει και ψυχολογικά τους παίχτες. Μπορεί το Ολλανδικό ποδόσφαιρο να περνάει μια μίνι κρίση, όμως υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίχτες στο ρόστερ των “Οράνιε” που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η Σουηδία χωρίς τον Ιμπραήμοβιτς πλέον στις τάξεις της ίσως να δυσκολευτεί να βρει σταθερότητα σε υψηλές επιδόσεις, όμως δεν παύει να έχει νέους και ποιοτικούς παίχτες με παραστάσεις και εμπειρίες. Εξάλλου το πλεονέκτημα των Σουηδών είναι το καλό κλίμα στην ομάδα και η διάθεση των παιχτών να αγωνιστούν για την εθνική τους. Το αποψινό ματς έχει πάντως υψηλό δείκτη δυσκολίας και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Το παιχνίδι είναι λίγο περίεργο στοιχηματικά, καθώς με μια πρώτη ματιά η Ολλανδία μοιάζει το φαβορί λόγω και της ανανέωσης που πραγματοποιείται στη Σουηδία, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν μέχρι στιγμής ότι μπορούν τόσο εύκολα να παίρνουν νίκες εκτός έδρας. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, με το goal/goal να δείχνει μια καλή επιλογή, μιας και αμυντικά οι δύο ομάδες έχουν αρκετά προβλήματα ενώ επιθετικά έχουν τους παίχτες να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι αποδόσεις για το σημείο είναι οριακά αποδεκτές.

ΜΟΝΟ 06-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ G/G 1,90 1-1
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 06-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G 2,08 2-0
ΑΝΔΟΡΑ – ΛΕΤΤΟΝΙΑ OVER 2,05 0-1
ΒΟΣΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ OVER 1,97 5-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,40 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.