Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λίβερπουλ – Πόρτο : τυπική διαδικασία

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 18 11:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Λίβερπουλ – Πόρτο : η Λίβερπουλ ήταν επιβλητική στο πρώτο ματς και με ένα σκορ που λίγοι θα περίμεναν, βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Πόρτο για μία ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Champions League και λογικό είναι κάπου εδώ το ταξίδι να τελειώνει. Βέβαια απομένει ένα ακόμη παιχνίδι και οι παίχτες της θέλουν κάπως να μετριάσουν τις εντυπώσεις από τη συντριβή στο Οπόρτο και να πάρουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα, που εκτός των άλλων θα φέρει και χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Η Λίβερπουλ από τη μεριά της θα θελήσει να δώσει ακόμη μία όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό της, κλείνοντας με εορταστικό τρόπο τη Φάση των ’16. Το παιχνίδι ασφαλώς και αποτελεί τυπική διαδικασία όσον αφορά την ομάδα που θα προκριθεί, όμως στοιχηματικά μπορούμε να βρούμε κάποια σημεία που μπορούν να μας αποφέρουν κάποια κέρδη. Ένα από αυτά είναι το Over 3,5 το οποίο πολύ εύκολα επιβεβαιώθηκε στον πρώτο αγώνα και οι αποδόσεις του μας οδηγούν στην επιλογή του και γι’ απόψε.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 06-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΟ OVER 3,5 2,62  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.