Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τότεναμ – Γιουβέντους : όλα για την πρόκριση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Μαρτίου 18 13:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Τότεναμ – Γιουβέντους : το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει σχεδόν τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση, αν και ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Τότεναμ. Επιπλέον υπάρχει και το ψυχολογικό αβαντάζ που έχουν οι Λονδρέζοι, μιας και κατάφεραν στο Τορίνο να φέρουν στα ίσια το 2-0, κάτι που απέναντι στη ”Γηραιά Κυρία” δεν είναι εύκολο να πετύχει οποιαδήποτε ομάδα. Απόψε λογικά θα παρακολουθήσουμε ακόμη μία αμφίρροπη αναμέτρηση, όπου τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στο ποιά ομάδα θα εμφανιστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά πιο έτοιμη για να πάρει την πρόκριση.

Στοιχηματικά το ποιά ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το νικητή στην αναμέτρηση, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και όλα είναι πιθανά. Οι αποδόσεις της Γιουβέντους για πρόκριση προκαλούν για στοιχηματισμό, όχι γιατί είναι απίθανο να προκριθεί η Τότεναμ, αλλά γιατί υποτιμούν κάπως μια ομάδα που και βαριά φανέλα έχει αλλά και την εμπειρία προκειμένου να πάρει τη νίκη έστω και με 1-0 στο Γουέμπλεϊ. Οπότε αυτό το σημείο θα πάρω από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που μπορεί να μας αποφέρει και καλά κέρδη.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 07-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 2,90  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.