ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μίλαν – Άρσεναλ : προβάδισμα λόγω έδρας η Μίλαν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Μαρτίου 18 11:41 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Μίλαν – Άρσεναλ : μεγάλο ζευγάρι για τη Φάση των ’16 του Europa League, με τη φορμαρισμένη Μίλαν να υποδέχεται την ντεφορμέ και απογοητευμένη Άρσεναλ και το San Siro αναμένεται να είναι κατάμεστο. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό, μα το σημαντικότερο είναι ότι κερδίζουν τα ματς και η ψυχολογία των παιχτών είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Αντίθετα η Άρσεναλ έχασε τον τελικό του Λιγκ Καπ και στη συνέχεια δέχτηκε ακόμη δύο οδυνηρές ήττες και τα πράγματα είναι πλέον μη αναστρέψιμα για τον Βενγκέρ.  

Μπορεί το Europa League να είναι μια διέξοδος για τους Λονδρέζους, όμως βρίσκουν απέναντί τους μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να φύγουν απόψε από το Μιλάνο με θετικό αποτέλεσμα. Φαβορί για τη νίκη είναι η Μίλαν και λόγω έδρας αλλά και λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στις δύο ομάδες και λογικό είναι στοιχηματικά να επιλέξουμε τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αρκετά καλές τιμές.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 08-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΙΛΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 2,15  

 

ΤΡΙΑΔΑ 08-03-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΕΙΨΙΑ – ΖΕΝΙΤ OVER 1,97  
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 1,83  
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΠΛΖΕΝ OVER 1,97  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,10 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.