Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Super League 25η αγωνιστική: Κρίσιμο ντέρμπι ”δικεφάλων”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Μαρτίου 23 17:14 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Άλλη μια αγωνιστική στο φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα αποτελεί παρελθόν και η κατάσταση έχει αλλάξει εκ νέου. Οι στοιχηματικές εταιρείες προς το παρόν έχουν αφαιρέσει το στοίχημα ”πρωταθλητής” μέχρι να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες μέρες, γνωστοποιήθηκε η απόφαση για το ντέρμπι της Τούμπας, στην οποία ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στα χαρτιά με 0-3 από τον Ολυμπιακό, έχασε άλλους 3 βαθμούς και ζημιώθηκε με χρηματικό πρόστιμο και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα.

Επίσης, ο ”Δικέφαλος” του Βορρά απομακρύνθηκε περισσότερο από το πρωτάθλημα μετά την ήττα του στην Τρίπολη, ενώ η ΑΕΚ έκανε ένα άλμα προς τον τίτλο μετά τη νίκη της επί του Πανιωνίου. Κατά τ’ άλλα, το ντέρμπι των ”αιωνίων” δεν είχε νικητή και μας έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σημάδια ανόδου, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα.

Τελειώνοντας τον πρόλογο, η μάχη για την παραμονή θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού. Ας κάνουμε την καθιερωμένη μας βόλτα στα ελληνικά γήπεδα, διότι οι αγωνιστικές που ακολουθούν έχουν πολύ ”ψωμί”.

 

ΑΕΛ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ διατηρεί τη θέση της στα χαμηλά επίπεδα της κατάταξης, ειδικά μετά το τελευταίο της αποτέλεσμα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από το Λεβαδειακό και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση, έχοντας 25 βαθμούς. Η ομάδα της Κέρκυρας είχε το προνόμιο ότι έφυγε με το βαθμό, αλλά νιώθει την ανάσα του Απόλλωνα Σμύρνης από πίσω της. Ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και είναι 14η, έχοντας 19 βαθμούς.

Εκτίμηση: Η ΑΕΛ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση της και να γλιτώσει κάποια τυχούσα περιπέτεια περί υποβιβασμού. Στην AEL FC Arena έχει κάποια καλά παιχνίδια και με έναν αντίπαλο στα μέτρα της, έχει πολλές πιθανότητες να είναι νικήτρια. 1 – 1,97  interwetten

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Πανιώνιος παίζει ξανά στο ίδιο σήριαλ, που αφορά τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ και ισοβαθμεί με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη στην 5η θέση, έχοντας πάρει 32 βαθμούς. Ο Ατρόμητος έχει κάνει ένα γερό βήμα για να εδραιωθεί στην τετράδα, λόγω της διαφοράς που έχει πάρει από την πέμπτη θέση. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης και είναι τέταρτος με 46 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει το μάξιμουμ από τον αγώνα αυτό, λόγω έδρας και ανταγωνισμού, αλλά ο Ατρόμητος διεκδικεί το κάτι παραπάνω στη βαθμολογία. Ένα πιθανό αποτέλεσμα στο ματς είναι το ισόπαλο. Χ – 3,00  stoiximan

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα πολλά προβλήματά του, αγνοεί εδώ και τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές το αρνητικό αποτέλεσμα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι 8ος με 31 βαθμούς. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπει ξανά στο κόλπο για την πέμπτη θέση μετά την πρόσφατη επιτυχία του. Συγκεκριμένα, κέρδισε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2 και είναι 5ος με τριπλή ισοβαθμία και με 32 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ο Αστέρας Τρίπολης, με το αξιόλογο σύνολό του, θα πάει για το διπλό στη Λεωφόρο, αλλά και η άνοδος των ”πράσινων” θα δώσει άλλα δεδομένα στην αναμέτρηση. Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν για την ισοπαλία σε ένα δυνατό παιχνίδι. Χ – 3,15  sportingbet

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πλατανιάς έρχεται διαρκώς σε δυσκολότερη κατάσταση, ειδικά μετά τους βαθμούς που πήραν οι ανταγωνιστές του. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την ομάδα της Λαμίας και μένει στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται σε κακή περίοδο και ότι η υπόθεση τίτλος είναι σχεδόν χαμένη. Αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με σκορ 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι στην 3η θέση με 47 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα, αλλά ο Πλατανιάς έχει ακόμη περισσότερα και αυτό το παιχνίδι ίσως αποτελέσει μια ανάσα για τους ”ερυθρόλευκους”, οι οποίοι έχουν το ρόλο του φαβορί. Πολύ καλή τιμή και αρκετά πιθανό και το αμφίσκορρο. G/G – 2,12  interwetten

 

ΛΑΜΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ομάδα της Λαμίας βρισκόταν κοντά σε νέα μπλεξίματα ως προς τον υποβιβασμό, αλλά το αποτέλεσμα που πήρε ήταν ”χρυσάφι”. Οι Φθιώτες κέρδισαν εκτός έδρας με 1-2 την ομάδα του Πλατανιά και είναι στη 13η θέση με 23 βαθμούς. Πολύτιμους βαθμούς πήρε και ο Λεβαδειακός, όπως φαίνεται, άλλωστε, και στη σχετική κατάταξη. Οι Βοιωτοί επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 επί της ΑΕΛ, μετά από ανατροπή, και είναι στη δέκατη θέση με 29 βαθμούς.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε σχεδόν παρόμοια αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα της Λαμίας, όμως, θέλει να ξεμπερδέψει μια και καλή με την παραμονή και αν εκμεταλλευτεί τη μέτρια εκτός έδρας εικόνα του Λεβαδειακού, μπορεί να κερδίσει. 1 – 75  sportingbet

 

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ομάδα της Ξάνθης σπατάλησε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην πέμπτη θέση και να πλησιάσει περισσότερο την τέταρτη. Στην προηγούμενη αγωνιστική, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ατρόμητο και είναι 5η (ισόβαθμη) με 32 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός επέστρεψε, μετά από καιρό, στις ήττες μακριά από το Αγρίνιο. Αναλυτικότερα, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και βρίσκεται στη δέκατη θέση με 29 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται σε δεύτερο σερί ματς εκτός έδρας και απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο. Η ομάδα της Ξάνθης θα βάλει τα δυνατά της για την πέμπτη θέση. Έχει καλή εντός έδρας προϊστορία απέναντι στον Παναιτωλικό και είναι φαβορί για νίκη. 1 – 2,22  stoiximan

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ, λίγες αγωνιστικές πριν από την τελευταία, έκανε ένα βήμα προς τα πίσω ως προς την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης και έπεσε, μετά την ποινή, στη 2η θέση με 49 βαθμούς.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, είναι αυτή που έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τον πολύτιμο τίτλο. Στην προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 στο παιχνίδι της με τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή με 54 βαθμούς.

Εκτίμηση: Η άδεια Τούμπα και η ήττα στην Τρίπολη είναι σημάδια που ίσως λειτουργήσουν αρνητικά στο ”Δικέφαλο” του Βορρά. Η ΑΕΚ, όμως, παρά την καλή εικόνα της, ξέρει ότι παίζει σε δύσκολη έδρα και έχει δύσκολο έργο. Το παιχνίδι κυλά προς την ισοπαλία. X Ημι – 2,10  sportingbet

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν πανηγύρισε την επιτυχία στο προηγούμενο παιχνίδι του, κάτι που είχε ως συνέπεια να μείνει κάτω από την οκτάδα. Ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με 1-1 κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας και είναι 9ος με 30 βαθμούς. Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε σε μια σημαντική νίκη και ελπίζει ξανά στην παραμονή. Η ”Ελαφρά Ταξιαρχία” επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 επί του Παναιτωλικού και βρίσκεται στη 15η θέση, έχοντας 19 βαθμούς.

Εκτίμηση: Ο Απόλλων Σμύρνης έχει πολύ χαμηλά ποσοστά μακριά από τη Ριζούπολη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα ”καίγεται” για την επιστροφή στα τρίποντα. Η τωρινή εικόνα της κάθε ομάδας είναι αυτή που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. 1 – 1,75  interwetten

 

Προτεινόμενη Τριάδα

  • ΑΕΛ – ΚΕΡΚΥΡΑ  : 1 – 1,97     stoiximan

  • ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  : 1 – 1,75      interwetten

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ  : Χ ΗΜΙ – 2,10     betshop

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.