Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γιουβέντους – Ρεάλ : χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Απριλίου 18 11:30 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Γιουβέντους – Ρεάλ : ξεκινούν απόψε τα προημιτελικά για το Champions League με το ζευγάρι που πέρυσι αποτέλεσε τον τελικό της διοργάνωσης. Βέβαια τώρα μιλάμε για διπλούς αγώνες με το εκτός έδρας γκολ να έχει μεγάλη σημασία, κάτι που φυσικά θα επιδιώξει η Ρεάλ ώστε να αποκτήσει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση με τη Γιουβέντους να έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού σκουντέτο, ενώ η Ρεάλ μπορεί να μην έχει ιδιαίτερους στόχους στη LaLiga αποδίδει ωστόσο εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια της.

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο ματς, αφού και οι δύο ομάδες είναι ικανές να τα καταφέρουν και περισσότερο η μονομαχία θα κριθεί στο ποιά από τις δύο θα προσεγγίσει καλύτερα τις απαιτήσεις του αγώνα αλλά και στο ποιά θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και βλέπουμε τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλό επιθετικό οίστρο. Πιστεύω ότι και οι δύο θα καταφέρουν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και το goal/goal δείχνει να είναι μια καλή επιλογή. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 03-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΡΕΑΛ G/G 1.80  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.