Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σ. : Αγγλικός εμφύλιος

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Απριλίου 18 11:52 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σ. : σπουδαία αναμέτρηση στο Άνφιλντ για τα προημιτελικά του Champions League, με δύο Αγγλικές ομάδες να κοντράρονται για μια θέση στα ημιτελικά. Μπορεί η Σίτι να έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, όμως εδώ μιλάμε για δύο παιχνίδια στα οποία τα προηγούμενα δεν έχουν καμία σημασία. Εξάλλου η Λίβερπουλ είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τη Σίτι στην Premier League, σε εκείνο το χορταστικό 4-3 στα μέσα του Γενάρη και πάλι στο Άνφιλντ.

Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να δώσει προβάδισμα σε κάποιον από τους δύο αντιπάλους, μπορεί όμως και όλα να παραμείνουν ανοιχτά. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα επιδιώξουν να πετύχουν κάποιο ή κάποια γκολ, μιας και στη συγκεκριμένη φάση δεν παίζουν οι ομάδες για το 0-0 αλλά προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν το δικαίωμα να βρεθούν στα ημιτελικά.

Οπότε στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού εκτός των άλλων και η προϊστορία των δύο ομάδων ευνοεί την επίτευξη πολλών τερμάτων. Θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε την επιθυμητή απόδοση, μιας και το Over προσφέρεται σε σχετικά χαμηλές τιμές και δε μπορεί να μας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Πάντως η επιθετικότητα και των δύο και η έφεση που έχουν στο σκοράρισμα μπορούν να επιβεβαιώσουν το σημείο σχετικά εύκολα. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 04-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. OVER 3,5 2,55  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.